POPULARNA GLUMICA "PALA" ZBOG ORGIJANJA! Policija upala usred vrele akcije: Uhapšeno 30 svingera (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.12.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri žene i šest muškaraca, u dobi od 21 do 48 godina, optuženi su za huliganizam zbog vređanja policije i ometanja policijskih službenika.

POPULARNA GLUMICA "PALA" ZBOG ORGIJANJA! Policija upala usred vrele akcije: Uhapšeno 30 svingera (VIDEO)

Foto: INSTAGRAM/PRINCESSE_MOUSTACHUE, Shutterstock

Policija u Moskvi privela je 31 osobu zbog njihovog učešća u masovnim biseksualnim orgijama koje su se odvijale u sauni tržnog centra Favori. Nesvakidašnji događaj desio se na trećem spratu ovog tržnog centra prema izveštaju Telegram kanala MASH.

Očevici su, zbog buke, pozvali policiju, koja je zatekla gomilu golih žena i muškaraca, dok su kondomi i lubrikanti bili razbacani na sve strane. Tokom pretresa, pronađeno je 17 kutija alkohola.

Republika

Foto: INSTAGRAM/PRINCESSE_MOUSTACHUE

Galina Vasjutičeva

Četiri žene i šest muškaraca, u dobi od 21 do 48 godina, optuženi su za huliganizam zbog vređanja policije i ometanja policijskih službenika. Aleksej Žuravljov, jedan od učesnika orgija, poslat je u specijalni pritvorski centar na 15 dana zbog napada na policiju, a još šest učesnika je uhapšeno na isti period.

 

 

Poznata ruska glumica Galina Vasjutičeva (48) takođe se nalazila među svingerima i optužena je za huliganizam, prema navodima Telegram kanala MASH.

Izveštaji sugerišu da su se učesnici organizovali za ove orgije putem posebnog četa, a na ovakvim okupljanjima u sauni tržnog centra Favori, kako navodi Telegram kanal SHOT, okuplja se između 25 i 40 ljudi. Solo muškarci za ulazak na orgije navodno plaćaju 6.000 rubalja (oko 60 evra), dok polovinu te cene plaćaju u pratnji dame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading