NIKOLA "BALERINA"! Pogledajte NEVEROVATAN Jokićev okret! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.01.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je još jednom očarao publiku širom sveta.

NIKOLA "BALERINA"! Pogledajte NEVEROVATAN Jokićev okret! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Denver Nagetsi Nikole Jokića trenutno vode protiv Orlando Medžika na domaćem terenu u Koloradu. 

Iako poenterski gorostasni centar iz Srbije ne forsira svoj učinak, te tako do izražaja dolazi Aron Gordon (deset poena i šest skokova u prvoj četvrtini), Jokić nije mogao, a da još jednom ne pokaže svoj ofanzivni potencijal. 

Naime, bila je sredina druge četvrtine kada se lopta na krilu našla u rukama Nikole Jokića. Srpski reprezentativac prvo se okrenuo ka košu, da bi potom pokazao leđa svom čuvaru. 

Onda se desio potpuni preokret, i to bukvalno. Nikola se naglo zavrteo, i ostavio igrača Orlanda iza sebe u prašini. 

- Stavi ih u vrtešku - stoji u objavi Denver Nagetsa na zvaničnom "X" profilu. 

 

 

Odmah su saigrači sa klupe prepoznali Nikolinu majstoriju i počeli da proslavljaju pogodak u stilu NBA slavlja kakvo se može videti samo na NBA klupama za rezervne igrače. 

Trenutno je na poluvremenu rezultat 67:54 za Jokića i ekipu iz Kolorada, i deluje kao da će Denver odneti treću pobedu u nizu. Nikola za sada ima 11 poena i 3 skokova, a njegovu košgetersku rapsodiju je započeo upravo ovaj potez na snimku. Tim, pored "Jokera" predvodi Majkl Porter Džunior sa 14 poena iz devet pokušaja. Denver bi eventualnom pobedom došao do 26. trijumfa u sezoni i tako se zacementirao na trećoj poziciji Zapadne konferencije NBA lige. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading