"OSTALO MI JE JOŠ GODINU DANA ŽIVOTA.." Čuveni trener Erikson koji je uzeo titulu sa Sinišom Mihailovićem: Sve je došlo niotkuda...

Autor:

Sport

11.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sven Goran Erikson ima rak.

"OSTALO MI JE JOŠ GODINU DANA ŽIVOTA.." Čuveni trener Erikson koji je uzeo titulu sa Sinišom Mihailovićem: Sve je došlo niotkuda...

Foto: Profimedia

Čuveni švedski fudbalski trener Sven-Goran Erikson (75) šokirao je javnost i objavio da mu je ostalo još oko godinu dana života!

I to u najboljem slučaju, tvrdi Erikson koji je u razgovoru za "Sveriges Radio" potvrdio da boluje od raka.

Svi razumeju da imam bolest koja nije dobra, a svi nagađaju da je rak i jeste. Znam otprilike, da možda u najboljem slučaju godinu dana, u najgorem malo manje, a u najboljem možda i duže. Doktori koje imam... Ne možete biti potpuno sigurni i reći taj dan i tako dalje. Bolje je ne razmišljati o tome - rekao je Erikson.

Otkrio je da je za bolest saznao kada je iznenada pao.

Dan ranije sam bio napolju i trčao pet kilometara. Sve je došlo niotkuda.

Nakon istraživanja, ispostavilo se da je Erikson pretrpeo moždani udar, a takođe i rak.

Ne znaju koliko dugo sam bolovao od raka, možda mesec ili godinu.

Erikson je tokom karijere vodio veliki broj svetskih klubova, uključujući Benfiku, Romu, Fiorentinu, Sampdoriju, Lacio, Mančester siti, Lester, ali i reprezentaciju Engleske, Meksika i Obale Slonovače.

U sezoni 1999/2000 trenirao je Sinišu Mihajlovića i Dejana Stankovića u Laciju i uzeo je titulu sa njima, piše Telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading