OKRENUO JE NOVU STRANICU TRENERSKE KARIJERE: Iskusni stručnjak ima novi klub - učestvovaće u formiranju ekipe koja će se boriti za vrh "Segunde"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi predsednik je već pokazao da ima najveće ambicije.

OKRENUO JE NOVU STRANICU TRENERSKE KARIJERE: Iskusni stručnjak ima novi klub - učestvovaće u formiranju ekipe koja će se boriti za vrh "Segunde"!

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri Mladosti Vojlovice prvi deo šampionata u okviru Druge južnobanatske lige "Zapad" okončali su na osmoj poziciji sa skorom od četiri pobede i deset poraza i ukupno 12 osvojenih bodova, tako da je ovosezonska borba za vrh tabele izhubljena, s obzirom da trenutno vodeća ekipa Borca iz Sakula ima čak 24 boda više.

 

Tokom zimske pauze u klubu su izvršene korenite promene. Dosadašnji predsednik Muhamed Cimorotić je podneo ostavku, a članovi klupske uprave za novog predsednika izabrali su Stevana Hržinu, osobu koja je dugi niz godina u klubu i koji je mnogo učinio kako bi klub bez problema funkcionisao.

Istovremeno, ekipu će u nastavku borbe za bodove u popularnoj "Segundi" voditi iskusni trener Žarko Todorović.

Reč je o pedesetdvogodišnjem stručnjaku koji je tokom dosadašnje karijere predvodio brojne klubove čajetinski Zlatibor, Zlatar iz Nove Varoši, sjeničku Slogu, Polimlje, novopazovački Radnički, RFK Grafičar, Mladost iz Omoljice, OFK Beograd, Tutin, a čak tri puta je sa klupe predvodio pančevački Dinamo 1945.

Republika

Foto: FK Mladost Vojlovica

U planu je da se napadne i sam vrh tabele

 

Nakon preuzimanja kluba iz pančevačkog naselja Vojlovica, trener Žarko Todorović je za "Srbijasport.net" izjavio;

- Prihvatio sam poziv predsednika Hržine koji ima ozbiljne namere i ambicije sa ekipom Mladosti i brzo smo se dogovorili da preuzmem ekipu u ovoj pauzi. Imao sam prilike da vidim ekipu u poslednja dva meča i moram da istaknem da nam predstoji dosta rada i posla oko formiranje tima za nastavak sezone. Predložio sam šta treba da uradimo u ovoj zimskoj pauzi i video sam da postoji velika želja u klubu i da se uveliko na tome radi da Mladost povrati status koji je imao pre nekoliko sezona.

Priliku za debi u dresu novog kluba Todorović će imati u prolećnoj premijeri kada će Mladost gostovati u Bavaništu ekipi BSK-a. Navedeni susret je planiran za 17. mart ove godine, a iz kluba je najavljno da će pripreme zanastavak sezone započeti 27. januara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading