ODLUKA JE DONETA: Klub iz "južnobanatske Segunde" ima novog predsednika - predstoji mu veliki rad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okreće se nova stranica u klupskoj istoriji.

ODLUKA JE DONETA: Klub iz "južnobanatske Segunde" ima novog predsednika - predstoji mu veliki rad!

Foto: FK Mladost Vojlovica

Fudbaleri Mladosti Vojlovice prvi deo šampionata u okviru Druge južnobanatske lige "Zapad" okončali su na osmoj poziciji sa skorom od četiri pobede i deset poraza.

 

Tokom zimske pauze u klubu je došlo do korenitih promena. dosadašnji predsednik Muhamed Cimorotić je podneo ostavku, a članovi klupske uprave za novog predsednika izabrali su Stevana Hržinu, osobu koja je dugi niz godina u klubu i koji je mnogo učinio kako bi klub bez problema funkcionisao.

Nakon izbora sa prvog čoveka Mladosti iz Vojlovice, Hržina je u razgovoru za "Srbijasport.net" izjavio:

- Lepo je što sam dobio poverenje uprave kluba, ali znam da nam predstoji jako težak rad kako bi klub normalno funkcionisao. Imamo vremena da do početka priprema napravimo plan sa kakvim ćemo ambicijama ući u nastavsk sezone i očekujem da ćemo uz pomoć grada i još ljudi koji se uključe u klub napraviti dobre rezultate što naš klub sigurno zaslužuje.

Očekuje se i formiranje ekipe koja će biti kadra da ostvari klupske ciljeve, plasman u Područnu fudbaslku ligu Pančevo:

- Da ne verujem u dobre igre svog kluba i rezultate ne bih se prihvatio odgovorne funkcije. Igrači su na zasluženom odmoru i početak priprema je planiran za 18.januar. Moram da istaknem da sadašnja uprava na čelu samnom ima nimalo lak zadatak da prvo dovedemo novog trenera i da zajednički napravimo tim koji će nastupati u drugom delu sezone kako bi obezbedili opstanak. Raduje me što niko nije zatražio da ode iz kluba i moram da istaknem da su svi igrači iz Pančeva i to je olakšavajuće okolnost.

Foto: Srbijasport.net

Novi predsednik kluba sa Vojlovice - Stevan Hržina

 

Kada je reč o potencijalnim pojačanjiama, predsednik sportskog kolektiva sa Vojlovice je istakao:

- Sve će biti jasnije kada postavimo trenera kojeg želimo da dovedemo sa kojim se razgovara i ovih dana ćemo znati mnogo toga. Ukoliko sve bude onako kako smo zamislili želimo da dovedemo petoricu igrača koji će zaista biti pojačanja. Opet ponavljam prednost imaju naši igrači i oni koji igraju u okolnim klubovima. Moram da istaknem da je Vojlovica fudbalsko mesto gde u prvom timu uvek imamo svoju mladu talentovanu decu iz omladinskog pogona i koji sa uspehom nose dres našeg kluba - zaključio je Stevan Hržin.

Kada je reč o nastavku šampionata ekipa Mladosti će u prolećnoj premijeri gostovati u Bavaništu ekipi BSK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading