DRAGAN BJELOGRLIĆ PROVOCIRA DELIJE: Odlikaši kao ja podržavaju Partizan, vukovci ne navijaju za Zvezdu

Autor: P. Z.

Sport

11.01.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac ponovo ismevao neistomišljenike, ali sve je dobro dok ne počne da ih bije kao Gagu Antonijevića.

DRAGAN BJELOGRLIĆ PROVOCIRA DELIJE: Odlikaši kao ja podržavaju Partizan, vukovci ne navijaju za Zvezdu

Foto: Starsport

Dragan Bjelogrlić

Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić je u intervjuu za Vreme govorio o raznim temama, a dotakao se i sporta, odnosno svog navijanja za Partizan. Bio je začuđen pitanjem novinara kako je moguće to da je bio vukovac u školi, a da navija za crno-bele.

- Vama to nije kompatibilno? Pravo da vam kažem, ne sećam se nekog vukovca da navija za Zvezdu ha-ha. Ali, da ne produbljujemo. Škola mi je išla, posebno prirodne nauke - to je valjda taj hercegovački gen - odgovorio je Bjelogrlić.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Bjelogrlić na utakmici Partizana

Potom je nastavio o svom navijačkom opredenjenju.

Što se tiče Partizana, počeo sam navijati zahvaljujući bratu Goranu, koji me je vodio na utakmice. Nema tu nikakvog dubljeg korena. Inače, u odeljenju smo bili samo nas dvojica za Partizan, a svi ostali su navijali za Crvenu zvezdu, pa čak i Hajduk i OFK Beograd - zaključio je Bjelogrlić.

Inače, poznati glumac se neretko može videti na tribinama kada god njegov Partizan igra neku utakmicu, bilo da je u pitanju košarka ili fudbal. Međutim, ovaj put se nije poneo sportski i u duhu fer pleja, kao ni nedavno kada je, praktično u ime koalicije Dragana Đilasa i Marinike Tepić, izvređao sve one koji ne žive u krugu dvojke, i poručio im "Niste vi nikakvi Beograđani, vi ste seljaci koji su od Beograda videli samo tržni centar subotom".

Međutim, ovakvi komentari, koliko god delovali sramni, su donekle i dobri kada je Bjelogrlić u pitanju. Sve je dobro dok poznati glumac ne počne da bije, kao što je bio slučaj sa Gagom Antonijevićem.

Podsetimo, Bjelogrlić je svoju ljubav prema sportu, a prvenstveno fudbalu, pokazao kada je režirao film "Montevideo, Bog te video", što mu je bio rediteljski prvenac. Potom je usledio i nastavak "Montevideo, vidimo se", dok su oba filma imala i proširene verzije od kojih je napravljena TV serija. Takođe, između ta dva ostvarenja je Bjelogrlić napravio i seriju "Na putu za Montevideo". U ovim filmovima, radilo se o prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se 1930. godine održalo u Urugvaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (21)

Loading
Deki

11.01.2024 13:27

Nasilnik!!! Zašto još uvek nije u zatvoru!

Pero

11.01.2024 18:46

Ovaj lik kaze da udara s leve strane al ce da pipusi sa prednje strane 🤣😂🤔🤫🤭🤗

Ljuba

11.01.2024 19:44

Ma ti si govno od coveka

Rade

12.01.2024 09:17

Pajac...