STIŽE OGROMNO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Bivši igrač se VRAĆA u Humsku!

Autor:

Sport

11.01.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba.

STIŽE OGROMNO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Bivši igrač se VRAĆA u Humsku!

Foto: Starsport

Marko Jovanović okružen igračima Partizana

Nekadašnji omladinski igrač Partizana, a potom i prvotimac tima iz Humske - Marko Jovanović vratio se u svoj matični klub! 

Ovoga puta, uloga će mu biti malo drugačija, pa će, kako prenosi "Telegraf", pomagati Igoru Duljaju u stručnom štabu crno-belih.

Jovanović je proteklu polusezonu proveo u ekipi Železničara iz Pančeva, a pre nekoliko dana rešio je da okonča vrlo bogatu fudbalsku karijeru. Prvi posao nakon igračkog staža biće mu u matičnom klubu, u kojem je ponikao, stekao ime, igrao Ligu šampiona, a na nekoliko mečeva nosio i kapitensku traku.

Republika

Foto: FK Proleter

Jovanović na predstavljanju u Proleteru

Jovanović je u dva mandata nosio dres Partizana (2007-2011 i tokom 2016. godine), a igrao je još za poljsku Vislu, Voždovac, Bnej Jehudu, Larisu, Borac iz Banjaluke, Proleter iz Novog Sada i na kraju pomenuti Železničar.

Kako prenosi portal "Telegraf", ideja da Jovanović bude priključen stručnom štabu Partizana rodila se još jesenas, kada su crno-beli gostovali u Pančevu protiv Železničara. Još tada je Jovanović obavio razgovore sa Duljajem, koji ga je, čim je čuo da Marko planira da završi karijeru, pozvao u svoj stručni štab.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading