TURCI PIŠU: Bešiktaš želi Krasoa!

Autor: P. Z.

Sport

11.01.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač bi mogao da napusti Crvenu zvezdu posle samo šest meseci.

TURCI PIŠU: Bešiktaš želi Krasoa!

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

Fudbaler iz Obale Slonovače Žan-Filip Kraso je uoči starta aktuelne sezone stigao u Crvenu zvezdu, ali bi posle samo šest meseci mogao da napusti Marakanu.

Kako pišu turski mediji, za Krasoove usluge zainteresovan je tamošnji velikan Bešiktaš.

Za sada nije poznato koliko su Turci soremni da plate za odličnog napadača, koji je ove sezone u crveno-belom dresu odigrao 21 utakmicu, a upisao je osam golova i četiri asistencije.

Kraso je na pripremama i samom početku sezone bio u fantastičnoj formi, redovno je tresao mreže i nameštao golove saigračima, a onda je u klub stigao Šerif Ndiaje, koji je kod Baraka Bahara imao prednost. To je značajno poljuljalo samopouzdanje do tada najboljem strelcu Crvene zvezde u sezoni, koji je u poslednja četiri meseca imao samo tri gola i dve asistencije, a u prvih mesec dana pet pogodaka i isti broj asistencija. Uz to, Kraso je i na pripremama bio ubedljivo najbolji pojedinac crveno-belih.

Zvezdini navijači su tokom leta mislili da je u klub konačno stigao napadač koji će rutinski biti najbolji strelac Superlige i koji će u Ligi šampiona praviti razliku, ali na kraju se to nije ispostavilo kao tačna predikcija.

Inače, osim za Krasoa, Bešiktaš je zainteresovan za još dva fudbalera šampiona Srbije, a u pitanju su kapiten Aleksandar Dragović i reprezentativac Gane Osman Bukari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading