UPRAVA DRŽI OBEĆANJA! Partizanu STIGLA zamena za Ilića! Zimus "UKRAO" bodove crno-belima, a sada ih POJAČAVA!

Autor:

Sport

14.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan brzo nadomestio jedan od odlaznih transfera.

UPRAVA DRŽI OBEĆANJA! Partizanu STIGLA zamena za Ilića! Zimus "UKRAO" bodove crno-belima, a sada ih POJAČAVA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana dobili su novo pojačanje iz Radničkog 1923. Mladi Nikola Miličić postaće novi igrač crno-belih u transferu vrednom 500 hiljada evra, u šta nisu uključeni bonusi. 

Miličićem je Partizan uspeo da nadomesti odlazak Mihajla Ilića u Bolonju, a ujedno da sebi obezbedi i igrača za bonus. Mladi štoper ima tek 19 godina, tako da će  moći da popuni mesto mladog igrača u timu. 

Vest je prvo prenela renomirana insajderska instagram stranica navijača Partizana, a uskoro treba očekivati i ozvaničenje iz kluba. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Pitanje je šta ovo znači za ulogu letošnjeg pojačanja Medine u ekipi. 

Svakako, detalji transfera su trenutno poznati. Kako se navodi u medijima, Partizan je mladog igrača iz Kragujevca "pikirao" još prošlog leta, i samo je čekao pravu priliku da zagrize. 

Republika

Foto: Starsport

Nikola Miličić u duelu sa Bibrasom Nathom

 

U priči je pored beogradskog kluba bio i rival sa Banovog brda, Čukarički. Ipak, želja igrača nije bila sporna nijednog trenutka, ostalo je da klubovi reše pitanje transfera između sebe, što se na kraju i dogodilo, pa će Partizan rešiti problem koji se pojavio izlaznim transferom.

Što se Miličića tiče, radi se o mladom igraču koji već ima staž u Superligi Srbije, što je samo plus za crno-bele. Počeo je sa fudbalom u škola "Kiker" i Kragujevac, gde je, interesantno, igrao u veznom redu. To iskustvo mu na štoperskoj poziciji donelo tehničke kvalitete koji možda nisu toliko karakteristični za defanzivce sa ovog podneblja. Upravo je zato zapao za oko klubu iz Humske, pa još pre transfera Ilića u Italiju započeli "operaciju Miličić" i uspešno je okončali. Nije bio u timu kada su Kragujevčani uspeli da "otkinu" bodove Partizanu zimus, ali je nastupao u početku sezone. 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading