POSLE NEDELJKOVIĆA STIGLA JOŠ JEDNA OGROMNA PONUDA! Marakanu bi mogao da NAPUSTI VAŽAN IGRAČ!

Autor:

Sport

14.01.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nižu se odlazni transferi u Crvenoj zvezdi.

POSLE NEDELJKOVIĆA STIGLA JOŠ JEDNA OGROMNA PONUDA! Marakanu bi mogao da NAPUSTI VAŽAN IGRAČ!

Foto: Starsport

Deluje da će Crvena zvezda morati ozbiljno da se pojačava u narednom periodu. Nakon što je odjeknula "bomba" da će Kosta Nedeljković pojačati redove Aston Vile, stigla je nova ponuda na Marakanu - i to još jača. 

Naime, mladi fudbaler Jovan Mijatović ima priliku da ode "preko bare" i pojača redove Njujork sitija u MLS ligi. Posao je navodno vredan čak osam miliona evra, a kroz bonuse, ta suma bi mogla da naraste i do deset miliona, što bi ovaj dohodak učinilo najvećim prilivom u kasu crveno-belih u istoriji.

 

Foto: Starsport

Jovan Mijatović

Podsetimo, najveći transfer u istoriji Zvezde je prelazak Nemanje Radonjića u Marsej vredan 12 miliona evra, ali po ranijem dogovoru nije čitav "kolač" pripao crveno-belima, tako da laskavu poziciju najvećeg profita zauzima za sada još nezvanični transfer Koste Nedeljkovića. 

Ipak, kako se može čuti, Jovanu Mijatoviću se ne ide u SAD. Radije bi, ako već mora da napušta Beograd, da se oproba u nekoj od evropskih liga. Ranije su se pominjali Zenit, Fajenord, Monpelje... Ništa od toga nije zadovoljilo apetite rukovodstva Crvene zvezde, a ova ponuda preko Atlantika – da. Sad je potrebno nađi model saradnje i ubediti Mijatovića da promeni stav.

S obzirom da je već nastupao za dva kluba u Evropi (Grafičar i Zvezda), eventualni transfer na Stari kontinent bi ga ostavio na Marakani do leta. U suprotnom, prelaskom u Ameriku omogućio bi sebi da nastupi odma, tako da teško da bi došlo do nekog dogovora oko eventualne pozajmice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading