IPAK NAPUŠTA BEOGRAD! Švajcarska je nova stanica za bivšeg Zvezdinog VOJNIKA!

Autor:

Sport

13.01.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romantičari neće dobiti veliko pojačanje u nastavku sezone.

IPAK NAPUŠTA BEOGRAD! Švajcarska je nova stanica za bivšeg Zvezdinog VOJNIKA!

Foto: Starsport

Sanogo, Pavkov i Ben

Veliko ime moglo se pojaviti na karaburmskom stadionu od sledeće polusezone. OFK Beograd je svoje značajne ambicije pokazao razgovorima sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Sekuom Sanogom.

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače je čak i trenirao sa "romantičarima", ali kada se pojavila bolja ponuda, tamnoputi igrač je pokupio svoje stvari i rekao zbogom posrnulom velikanu u usponu. 

Foto: Starsport

Seku Sanogo

Švajcarski mediji su prvi plasirali informaciju u javnost, a potom je ista potvrđena našem portalu – Sanogo će u narednim danima zadužiti opremu švajcarskog drugoligaša Šafhauzena. Reč je o tamošnjem fenjerašu, koji u vezisti vidi spas u borbi za opstanak.

Šafhauzen će biti četvrti klub za Sekua u Švajcarskoj, pošto je prethodno sa velikim uspehom nastupao za Lozanu, Tun i Jang Bojs, sa kojim je osvojio dve titule nacionalnog šampiona.

Ulazak u poznije igračke godine i rekonstrukcija tima na “Marakani” odveli su najpre Sanoga na pozajmicu u Pariz, a po povratku u srpsku prestonicu dobio je slobodu u izboru nove sredine.

Podsetimo, Sanogo je sa Zvezdom osvojio četiri Superlige Srbije, te tri Kupa Srbije. Za klub iz Ljutice Bogdana je nastupio 60 puta i postigao četiri pogotka. U karijeri je pored aktuelnog srpskog šampiona nastupao i za Al Itihad iz Džede. Karijeru je započeo u slonovačkom Afrika sportu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading