SESTRE OD 8 I 10 GODINA UPALE U ZALEĐENO JEZERO: Ova priča o spasavanju će vam izmamiti suze (VIDEO)

Autor:

Svet

14.01.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herojsko spašavanje u Vermontu

SESTRE OD 8 I 10 GODINA UPALE U ZALEĐENO JEZERO: Ova priča o spasavanju će vam izmamiti suze (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/Local 22 & Local 44


Osmogodišnja devojčica upala je u zaleđeno jezero dok se igrala sa vršnjacima pored porodične kuće u Vermontu, tačnije u Kembridžu. Meštani su reagovali brzo i uspeli da je izvuku na sigurno, ali situacija je bila veoma ozbiljna.

Brza reakcija meštana

Dvoje dece je propalo kroz led u zaleđenu vodu, a voda je odvukla osmogodišnju devojčicu u dubinu. Srećom, drugo dete, desetogodišnjak, spaseno je brzom reakcijom jer je bilo bliže obali i meštani su uspeli da ga izvuku na vreme. Posebno se ističe hrabrost starije vlasnice obližnje kuće, osamdesetogodišnjakinje, koja je primetila incident i izvukla devojčicinu sestru iz ledene vode.


Herojska akcija policajke Mišel Arčer

Policajka Mišel Arčer, koja je bila u patroli u blizini mesta događaja, bez razmišljanja je skočila u zaleđeno jezero da spasi osmogodišnju devojčicu. Njena hrabra reakcija je bila ključna, jer je stigla na vreme do sredine jezera i izvukla devojčicu napolje.

Spasavanje i oporavak

Devojčica je prevezena u Medicinski centar Univerziteta Vermont u Burlingtonu, gde su lekari procenili da je teška hipotermija opasna po život. Ipak, uprkos dijagnozi, devojčica se u potpunosti oporavila i uspešno vratila kući.

Priznanje za hrabre pojedince

Policajka Mišel Arčer, njen kolega Kit Kot i vlasnica obližnje kuće odlikovani su za svoje nesebično i herojsko ponašanje, saopštila je državna policija Vermonta. Njihova hrabrost i brza reakcija su bili ključni u spasavanju osmogodišnje devojčice iz zaleđenog jezera.

(BLIC)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading