ŠOKANTNI SNIMCI SAČEKUŠE SA BENZINSKE PUMPE: Napadač ispalio 97 hitaca na vlasnika pumpe, posle puške potegao i pištolj (VIDEO)

Autor:

Svet

14.01.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozno ubistvo na benzinskoj pumpi u Atini

ŠOKANTNI SNIMCI SAČEKUŠE SA BENZINSKE PUMPE: Napadač ispalio 97 hitaca na vlasnika pumpe, posle puške potegao i pištolj (VIDEO)

Foto: Jutjub/CNN Greece


U nedelju u ranim jutarnjim satima, neočekivani napad na Vangelisa Zampunisa (44) šokirao je stanovnike Neo Kosmosa. Naoružani napadač, maskiran i spremno čekajući, izvršio je napad na Zampunisa dok je ulazio u svoj crni džip ispred benzinske pumpe. Nažalost, napadač nije ostavio Zampunisu ni najmanju šansu za odbranu, ispaljujući rafale iz puške i pištolja. Na mestu zločina pronađeno je čak 97 čaura, što ukazuje na brutalnost i odlučnost napadača.


Sumnje i prethodni događaji

Prema izveštajima lokalnih medija, Vangelis Zampunis nije stranac vlastima, s obzirom da je već jednom bio meta oružanog napada 2018. godine. Tada je uspeo da preživi, jer je prema navodima medija, oružje napadača zakazalo u ključnom trenutku. Zampunis je bio poznat kao vlasnik benzinske pumpe na kojoj je izvršen napad, ali i kao vođa grupe reketaša i plaćeni ubica. Ovo ubistvo jasno ukazuje na povezanost sa kriminalnim miljeom i mogućnost osvete ili unutrašnjeg obračuna.

Detalji sa nadzornih kamera

Snimci nadzornih kamera otkrivaju zapanjujuće detalje zasede koju su napadači pripremili. Automobil koji se iznenada zaustavio na pumpi bio je samo deo plana, dok se napadač spretno kretao i izvršio smrtonosni napad. Policija veruje da su u sačekuši korišćene najmanje dve jurišne puške "kalašnjikov", naglašavajući ozbiljnost i pažljivo planiranje ovog zločina.

Tragovi i spaljeni automobil

Nakon likvidacije, policija je pronašla spaljen automobil u Dafniju, verovatno korišćen od strane napadača. Ovo otkriće ukazuje na to da istraga ima materijalne dokaze i tragove koji bi mogli da dovedu do otkrivanja počinilaca ovog gnusnog zločina. Takođe, pronađeno oružje u Zampunisovom automobilu, "glok" i "kalašnjikov" sa velikim brojem metaka, dodatno komplikuje situaciju i naglašava da je Zampunis bio spreman za potencijalni sukob.

Ovo ubistvo ostavlja mnoga pitanja i sumnjičenja, ali policija će sigurno nastaviti sa istragom kako bi pronašla odgovorne za ovaj zločin. Građani Atine su zatečeni ovim događajem i nadaju se da će pravda biti zadovoljena.

(PROTOTHEMA)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading