KUKIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: KATASTROFALNO! Fali nam srpski inat i VELIKO SRCE!

Autor: M. M.

Sport

16.01.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji akter protiv Crnogoraca razočaran!

KUKIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: KATASTROFALNO! Fali nam srpski inat i VELIKO SRCE!

Foto: Tanjug/AP

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Crne Gore sa 30:29 u poslednjem kolu C grupe Evropskog prvenstva, a naš reprezentativac Lazar Kukić bio je razočaran nakon novog debakla.

Kukić je, inače, odigrao svoj najbolji meč na šamiponatu u Minhenu pošto je komšijama dao sedam golova, ali to nije bilo dovoljno ni za bod.

Ovo takmičenje se po nas završilo katastrofalno, mnogo sam razočaran. Celo EP nismo bili kompletni svih 60 minuta, što je nedopustivo na ovom nivou. Danas smo bili vrlo loši u drugom poluvremenu u odbrani i nismo imali veliko srce poslednjih deset minuta. Moguće je da je remi sa Islandom uticao na nas, ali nije trebalo da se obaziremo na to. Fali nam vera, srpski inat i veliko srce, ali nastavićemo da se borimo - rekao je razočarani Kukić.

Njegov saigrač Pešmalbek takođe je imao emotivnu izjavu.

- Šta mogu da kažem, sramota je način na koji smo igrali! Nismo imali mnogo energije, mnogo smo grešili. Moramo da napredujemo, da ne pravimo iste greške sledeći put. Morali smo bolje da igramo u svim mečevima, možemo bolje da igramo. Mi smo na nivou da budemo među najboljima, ali nismo ništa pokazali - rekao je rukometaš Vesprema.

Podsetimo, Srbija je takmičenje okončala na poslednjem mestu u grupi i eliminisana je iz dalje faze takmičenje, pošto je izgubila i od Mađarske, odnosno remizirala s Islandom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading