PROTIV KOGA IGRAJU SRBIJA I CRNA GORA?! Navijači zapalili društvene mreže urnebesnim i emotivnim porukama!

Autor:

Sport

16.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvertira pred rukometnu utakmicu na EP.

PROTIV KOGA IGRAJU SRBIJA I CRNA GORA?! Navijači zapalili društvene mreže urnebesnim i emotivnim porukama!

Foto: Starsport

Rukometaši Srbije igraju protiv Crne Gore u poslednjem meču C grupe na Evropskom prvenstvu. "Orlovi" nemaju mnogo šansi i potrebno je da se pored naše pobede poklopi rezultat u drugom meču u grupi, kako bi naša reprezentacija ostala u Nemačkoj. 

Međutim, upravo zbog bliskih veza koje se godinama gaje između dva naroda, sa manje ili više uspeha kroz godine, deluje da je ovaj meč "zapalio" društvene mreže. 

Uoči rukometnog susreta, osvanule su poruke na društvenim mrežama, što iz Crne Gore, što iz Srbije, koje svedoče da ove dve zemlje nisu toliko davno činile jedno. 

Prvo se osvrćemo na poruke podrške Kosovu i Metohiji od strane crnogorskih navijača. U teksu iznad fotografije stoji "Narod Crne Gore te priznao nije, Kosovo je srce Srbije", što sugeriše visoko saosećanje vatrenih pristalica susedne države. 

 

 

Takođe su se i javili "mimovi", čija sadržina upravo podseća na jedinstvenu državu Srbiju i Crnu Goru. 

Foto: printscreen

Slika sa "Instagrama"

Za kraj, ovo nije prvi put da ove dve nacije pokazuju bratska osećanja na sportskim manifestacijama jedna prema drugoj. Podsećamo da su nedavno Srbija i Crna Gora odigrale fudbalsku utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 

Tada je na tribinama osvanula veoma emotivna poruka, na koju ukazujemo sada. 

Foto: printscreen

Slika srpskih navijača iz Crne Gore

Reklo bi se da će večerašnji susret imati mnogo više od samo rezultatskog značaja. Emotivni susret je upravo u toku, a treba očekivati srceparajuće scene. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading