MILJENIK GROBARA POSETIO RUKOMETAŠE: Kapiten dao PODRŠKU "orlovima"!

Autor:

Sport

15.01.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest bivšeg igrača Partizana.

MILJENIK GROBARA POSETIO RUKOMETAŠE: Kapiten dao PODRŠKU "orlovima"!

Foto: Starsport

Milutinov, Marinković, Lučić i Jaramaz

Posle bolnog poraza od reprezentacije Mađarske (27:28) u drugom kolu Grupe C i još bolnijeg remija sa Islandom dva dana ranije (27:27) na Evropskom prvenstvu, "orlove" poslednjeg takmičarskog dana očekuje dan odluke i duel sa selekcijom Crne Gore.

Kako bi osokolio svoje zemljake, “orlove” je posetio Vladimir Lučić, košarkaš Bajern Minhena i kapiten reprezentacija Srbije, koji je od Nemanje Ilića na poklon dobio potpisani dres Srbije. U isto vreme, popularni Luča je ekipi poželeo sreću u meču sa južnim “komšijama” u utorak.

Republika

Foto: RSS

Vladimir Lučić i Nemanja Ilić

Utakmica sa Crnom Gorom igra se sa početkom u 18 časova i 30 minuta uz direktan prenos na Radio Televiziji Srbije i Arena Sport kanalima.

Podsetimo, Srbiji je neophodna pobeda nad komšijama od dva i više golova razlike i da Mađarska savlada selekciju Islanda bilo kojim rezultatom, kako bi prošla u narednu rundu Evropskog prvenstva. U slučaju da Mađari deklasiraju Skandinavce, "orlovima" je dovoljan i trijumf sa samo jednim golom.

Selektor Srbije, Antonio Đerona, i dalje veruje u svoje igrače i sprema najbitniju utakmicu na šampionatu.

Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizrao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji - rekao je selektor Đerona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading