PEŠMALBEK NAKON BRUKE U NEMAČKOJ: SRAMOTA je kako smo igrali! Nismo ništa POKAZALI!

Autor: M. M.

Sport

16.01.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samokritičan je bio pivot Srbije.

PEŠMALBEK NAKON BRUKE U NEMAČKOJ: SRAMOTA je kako smo igrali! Nismo ništa POKAZALI!

Foto: Youtube.com/HBC Nantes

Rukometna reprezentacija Srbije eliminisana je sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, pošto je izgubila od selekcije Crne Gore rezultatom 30:29 (15:14). "Orlovi" su ponovo, nakon remija protiv Islanda na startu takmičenja, bili dekoncentrisani u završnici utakmice, te su u poslednjim sekundama primili gol. To znači da su izabranici Tonija Đerone EVRO okončali bez pobede! Da nevolja bude veća, nakon tri kola, završili su takmičenje na poslednjem mestu Grupe C, iza Crne Gore, Islanda i Mađarske.

Neslavan kraj naše reprezentacije na kontinentalnom šampionatu komentarisao je naš reprezentativac Dragan Pešmalbek, koji je postigao samo dva gola.

- Šta mogu da kažem, sramota je način na koji smo igrali! Nismo imali mnogo energije, mnogo smo grešili. Moramo da napredujemo, da ne pravimo iste greške sledeći put. Morali smo bolje da igramo u svim mečevima, možemo bolje da igramo. Mi smo na nivou da budemo među najboljima, ali nismo ništa pokazali - rekao je rukometaš Vesprema.

On je, inače, sredinom drugog poluvremena promašio zicer pogodivši golmana rivala Matovića u glavu, što je bila jedna od prekretnica na meču.

Podsetimo, "orlovi" su izgubili i od selekcije Mađarske i tako takmičenje završili sa samo jednim bodom i poslednji u grupi, pa neće moći da se bore za olimpijske kvalifikacije. Inače, Igre u Parizu na programu su ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading