OTKRIVAMO KAKO JE SARA, DEVOJKA POVREĐENA U FABRICI "TRAJAL": Ima povrede glave, plućnog krila, bubne opne...

Autor:

Hronika

16.01.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija u fabrici "Trajal" u Kruševcu

OTKRIVAMO KAKO JE SARA, DEVOJKA POVREĐENA U FABRICI "TRAJAL": Ima povrede glave, plućnog krila, bubne opne...

Foto: ST/Nemanja Pančić


Jutros, u fabrici "Trajal" u Kruševcu, došlo je do eksplozije koja je rezultirala smrtnim ishodom mladića Nikole Raškovića (18) i povredom četiri osobe, među kojima je i Sara C. Njen brat je izjavio da je Sara radila u fabrici tek nekoliko meseci, a da je sada teško povređena, sa unutrašnjim krvarenjem, povredama bubne opne, glave i plućnog krila. Trenutno se nalazi u svesnom stanju, ali je konfuzna.

Stanje povređenih

Troje muškaraca koji su takođe povređeni u eksploziji se trenutno nalaze u stabilnom opštem stanju, dok je jedna osoba životno ugrožena. Sara je transportovana u Beograd na VMA nakon detaljne dijagnostike. Ispred kruševačke bolnice okupili su se njeni prijatelji i porodica, koji su veoma potreseni situacijom.

- Devojka je teško povređena. Zadobila je povrede bubne opne, glave i jednog plućnog krila. U svesnom je stanju i konfuzna.

Trenutno nije životno ugrožena - rekao je izvor "Informera" upoznat sa stanjem povređene Sare.


Posledice eksplozije

Eksplozija se dogodila u objektu za proizvodnju gorive trake, a požar koji je izbio je srećom lokalizovan. Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije su obezbeđivali lice mesta, dok je direktorka kruševačke bolnice, dr Vesna Stević Gajić, potvrdila da je primljeno četvoro pacijenata iz fabrike "Trajal".

Ova nesreća je sve potresla, a posebno je emotivno teško pogođen brat povređene Sare, koji je istakao da mu je Nikola Rašković bio dobar drug.


Eksplozija u fabrici "Trajal" u Kruševcu je izazvala veliku pažnju javnosti, a stanje povređenih i dalje izaziva zabrinutost. Nadamo se brzom oporavku povređenih i da će se okolnosti ove nesreće detaljno istražiti kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading