OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA BI VAS SUTRA "PRODALI" ZA MALO NOVCA: Sve GAZE pred sobom, njima je materijalno blagostanje ispred SVEGA!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko god da vas vole, pare vole "malo" više.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA BI VAS SUTRA "PRODALI" ZA MALO NOVCA: Sve GAZE pred sobom, njima je materijalno blagostanje ispred SVEGA!

Foto: shutterstock

novac

Iako svako od nas ima različite prioritete u životu, neko materijalne stvari stavlja gotovo ispred svega i svih. 

Dok su nekima važne emocijalne veze, duhovna ispunjenost, jednima je novac mnogo preči. 

Prema astrolozima, ova tri horoskopska znaka često su najveći materijalisti:

Jarac

Jarčevi su veoma ambiciozni i često su gledaju na njihov lični uspeh bez obzira na okolnosti. Tačni marljivi, postizanje visokog društvenog i finansijskog statusta je za njih ispred svega. Mnogi vole da kažu za njih da "gaze preko mrtvih", ali to nije istina, oni prosto samo žele da se u životu osećaju sigurno i spokojno, da ne zavise od drugih. Većina na kraju izgura njihov cilj i popnu se na sam vrh. 

Republika

Foto: shutterstock

Ova tri horoskopska znaka novac i uspeh stavljaju ispred svega

 

Devica

Device važe za veoma lukave osobe, pa tako one vrlo lako mogu pronaći način kako da se "dočepaju" novca. Sa njima nikada niste sigurni, jer sebe i svoje prioritete stavljaju na prvo mesto. Iako zvuči čudno, njima na kraju novac nije toliko od ključne važnosti kao koliko im je bitna moć i status. 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj želji za luksuzom i komforom. Vole kvalitetne stvari i često su spremni da ulože više novca da dobiju ono što žele. Stabilnost i sigurnost su im od izuzetne važnosti pa su često usmereni na stvaranje i očuvanje materijalnog bogatstva. Nisu nužno opsednuti novcem, ali cene stvari koje novac može da im pruži.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading