TONI ĐERONA NAKON DEBAKLA NA EP: Virus nesigurnosti nam se ubacio u glave, IZVINI SRBIJO!

Autor: M. M.

Sport

16.01.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor o katastrofi "orlova"!

TONI ĐERONA NAKON DEBAKLA NA EP: Virus nesigurnosti nam se ubacio u glave, IZVINI SRBIJO!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je debakl na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pošto je izgubila od Crne Gore sa 30:29 (15:14).

"Orlovi" su, dakle, EVRO okončali bez pobede, odnosno na poslednjem mestu Grupe C, iza Crne Gore, Islanda i Mađarske.

Selektor Toni Đerona nije bio zadovoljan.

- Ponovo smo propustili svoje šanse. Bila je teška utakmicu. Na kraju, oni su bili bolji i čestitam im. Crna Gora je koristila svoje šanse, a mi nismo - kratak je bio španski stručnjak nakon meča, pa dodao:

- Čestitke ekipi Crne Gore za izuzetno intenzivnu utakmicu, zasluženo su pobedili. Mi smo ovu utakmicu izgubili prvog dana na ovom prvenstvu u prvoj utakmici. Poslednja dva minuta protiv Islanda ubacila su "virus" u glave i uneli nesigurnost od kog se nismo oporavili do danas. Još u decembru smo rekli da će odlučivati jedna lopta i tako se i desilo. Ne samo večeras nego u svim utakmicama. Težak dan za navijače u Srbiji i ja im se izvinjavam.Ova ekipa iz ove perspektive mora da unapredi dosta. Mladi igrači iz juniorske selekcije uz ove koje smo već dobili kucaju na vrata ovog tima i uz određeno iskustvo verujem da Srbija ima perspektivu i da može da izraste u reprezentaciju za velika dela.

Podsetimo, "orlovi" su izgubili i od selekcije Mađarske i tako takmičenje završili sa samo jednim bodom i kao poslednji u grupi, pa neće moći da se bori za olimpijske kvalifikacije. Inače, igre u Parizu na programu su ovog leta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading