NEMA SREĆE ZA FILIPA PETRUŠEVA! Srpski košarkaš PONOVO PROPUŠTA utakmicu!

Autor:

Sport

16.01.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centra Olimpijakosa očekuje pauza.

NEMA SREĆE ZA FILIPA PETRUŠEVA! Srpski košarkaš PONOVO PROPUŠTA utakmicu!

Foto: printscreen/instagram.com

Košarkaš Olimpijakosa, Filip Petrušev, ponovo se povredio i neće moći da pomogne svojoj ekipi u meču 22. kola Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva. 

Bivši igrač Zvezde Meridianbet ima probleme sa mišićima aduktora zbog čega je preskočio meč u grčkom šampionatu prethodnog vikenda.

Navodi se da je Petrušev danas trenirao odvojeno od ekipe i da je pod znakom pitanja njegovo učešće u meču protiv Makabija.

Foto: www.profimedia.rs

Filip Petrušev u dresu Filadelfije

Jurohups piše i da će 31-godišnji Fal zbog povrede kolena pauzirati najmanje tri nedelje, što znači da će preskočiti najmanje četiri, a možda i pet utakmica u Evroligi.

Naš reprezentativac ima muku da se nametne treneru crveno-belih iz Pireja, Jorgosu Barcokasu. Od kada je došao iz NBA lige, u najelitnijem evropskom takmičenju je odigrao šest utakmica, na kojima je beležio 12 minuta po utakmici i postizao tek četiri poena. 

Ovo mu jeste prilika, s obzirom da je prvi centar srpski gorostas Nikola Milutinov, da se ubacio umesto Mustafe Fola, s obzuirom da će tamnoputi košarkaš imati nešto dužu pauzu. Na krilnoj poziciji su ustaljeni Luk Sikmam, i ove sezone neprikosnoveni Alek Peters, tako da će teško i tu pronaći mesta. 

Generalno čitava ekipa Olimpijakosa kao da se ne snalazi ove godine. Nešto ne štima u Pireju od odlaska Saše Vezenkova, prošlogodišnjeg najkorisnijeg igrača Evrolige. Oli je trenutno  sedmi, što nije loš plasman, ali je dosta ispod očekivanja koja je nametnula, što prošla sezona, što ovogodišnja ulaganja. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading