ZNA SVE ŽELJKOVE TAJNE I SPREMAN JE DA POMOGNE! Panatinaikos OJAČAN pred Partizan!

Autor:

Sport

13.01.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice dočekuje crno-bele u Atini.

ZNA SVE ŽELJKOVE TAJNE I SPREMAN JE DA POMOGNE! Panatinaikos OJAČAN pred Partizan!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Panatinaikosa biće jači za jednog igrača protiv Partizana. Naime, posle duge povrede, vraća se nekadašnji košarkaš crno-belih, Joanis Papapetru, što znači da će biti spreman za okršaj sa svojim bivšim stručnjakom, Željkom Obradovićem u okviru 22. kola Evrolige. 

Grčki reprezentativac će tako posle tri meseca ponovo na teren - prenosi tamošnji SDNA. Njegov prvi meč bi trebalo da bude protiv Lavrije u nedelju. 

Foto: Starsport

Željko Obradoviž i Joanis Papapetru

Podsetimo, Papapetru je učestvovao u pohodu na plej-of Evrolige prošle sezone pod palicom najtrofejnijeg evropskog stručnjaka. Iako nije pružao partije kakve su bile očekivane po prikazanom na utakmicama u zelenom dresu, popularni Jani je bio defanzivni zid Partizana prošle sezone. Njegove odbrambene klinike su ono što zaista ume da zafali crno-belima u ovoj sezoni, kao i veoma solidna zaštita skoka u odbrani. 

S obzirom da je imao iskustva u radu sa Željkom, videće se koliko će Ataman umeti da upotrebi njegovo znanje, kao i da li će mu gubitak snage od duge povrede dopustiti značajniju ulogu. 

Papapetru se povredio na startu sezone zbog čega je morao i da bude operisan. Krilni igrač je se u Atinu vratio upravo iz Partizana prošlog leta.

Panatinaikos u poslednje vreme igra odlično, vezali su tri pobede u Evroligi i trenutno su četvrti sa skorom 13:8. Beogradski crno-beli imaju 11 pobeda i deset poraza. 

Duel bivših evropskih šampiona je na programu u petak od 20.15. časova. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading