NAŠ PEVAČ POSTAO DOKTOR: Promenio profesiju, isplivala slika u BELOM MANTILU! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok vesti zapanjila javnost, da li je moguće?

NAŠ PEVAČ POSTAO DOKTOR: Promenio profesiju, isplivala slika u BELOM MANTILU! (FOTO)

Foto: instagram.com/slavkokalezic

Pevač Slavko Kalezić proslavio je učešćem u muzičkom takmičenju "X Factor Adria", ali i kako nekadašnji dečko muzičke zvezde Marije Šerifović. Nakon toga, kontroverzni umetnik se pojavio i na velikoj sceni festivala "Pesma Evrovizije", gde je predstavljao Crnu Goru, a sada je na društvenoj mreži Instagram osvanula fotografija koja je sve ostavila bez teksta.

Naime, kako se može videti na Kalezićevoj objavi, pevač je pozirao u belom mantilu, te nagovestio da je "promenio profesiju" i postao - doktor! Međutim, kako se ispostavilo, u pitanju je uloga u jednom domaćem filmu, te je svakako iznenađenje što će Slavko naći u filmu koji potpisuje proslavljeni reditelj Rade Šerbedžija.

- Današnje snimanje s Radetom Šerbedžijom je bilo magično. Gledaćete me u ulozi doktora - istakao je Kalezić, te tako oduševio svoje pratioce na pomenutoj socijalnoj platformi.

Republika

Foto: instagram.com/slavkokalezic

Slavko Kalezić postao doktor u filmu

Podsećanja radi, pevačica Marija Šerifović svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a što se njenih veza tiče, samo jednu nije krila. Naime, Marija je bila u emotivnoj vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem, koji je ujedno i jedini muškarac kog je predstavila javnosti. Dok je u svom autobiografskom dokumentarnom filmu priznala da je naklonjenija ženskom polu.

Nakon Marijine pobede na Evroviziji, Slavko i ona su 2007. godine otpočeli romansu koja je trajala šest meseci.

- Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju - rekao je Slavko svojevremeno u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading