NAŠA GLUMICA ŽIVI SA POREMEĆAJEM: Ozbiljan problem joj otežava ŽIVOT, vodi tešku borbu!

Autor:

Zabava

17.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško joj padaju i poslovne obaveze!

NAŠA GLUMICA ŽIVI SA POREMEĆAJEM: Ozbiljan problem joj otežava ŽIVOT, vodi tešku borbu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Paulina Manov

Glumica Paulina Manov je postala poznata po ulozi Ljiljane u filmu "Toma", inspirisanom životom pevača Tome Zdravkovića. Međutim, malo ko zna da se Paulina suočava sa disleksijom, poremećajem vida koji znatno otežava čitanje i pisanje. Međutim, ovaj problem nije sprečio Paulinu da ostvari svoje snove i postane uspešna glumica, iako je njen posao zahtevao učenje mnogobrojnih replika i tekstova.

Javnost retko ima uvid u privatni život ove glumice, ali jednom prilikom je otkrila da joj je suprug, scenarista Vladimir Đurđević, izuzetna podrška u životu. Međutim, zbog disleksije, Paulina nije u mogućnosti da čita Vladimirove radove.

- Podržavam ga u poslu, ali nikad ne čitam ono što on piše. Imam disleksiju i za mene svaka vrsta čitanja predstavlja napor - priznhala je ona u emisiji "Balkanskom ulicom" jednom prilikom, te istakla da se retko odvaja od supruga, te da im je međusobna pažnja i briga izuzetno važna.

Republika

Foto: printscreen

Paulina Manov

Inače, disleksija je poremećaj koji može značajno otežati svakodnevni život osobe, pogotovo kada je reč o obavljanju poslova koji zahtevaju često čitanje i interpretaciju tekstova. Paulina Manov je primer kako se uprkos ovakvim izazovima može ostvariti uspešna karijera, uz podršku voljenih osoba.

Podsećanja radi, Paulina Manov je nedavno istakla da je nakon porođaja uspela da smrša čak 30 kilograma. Srž njene ishrane, koju je obradala listajući medicinski priručnik mame, bio je u barenom povrću, jelima bez soli i ulja, ovsenim pahuljicama, voću, kikirikiju. Ključno u njenoj priči bilo je i vežbanje, a kilogrami se nisu vraćali. Ona je danas kao mama Mine i Rastka (9) u sjajnoj formi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

18.01.2024 16:07

Kako sprema uloge, kad mora da procita scenario?