ŠTA SE DEŠAVA SA CECINIM LICEM?! Ražnatovićki se pojavile "RUPE", svi gledaju u šoku (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović uhvaćena sa "rupama" na licu!

ŠTA SE DEŠAVA SA CECINIM LICEM?! Ražnatovićki se pojavile "RUPE", svi gledaju u šoku (FOTO)

Foto: ATA Images, Twitter

Nedavno se u jednom prestoničkom bioskopu održala premijera dugoočekivanog filma "Nedelja", posvećen životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, koji je nas je napustio pre dve godine. Među mnogobrojnim poznatim ličnostima, crvenim tepihom je prošetala i Svetlana Ceca Ražnatović, koja inače peva glavnu numeru u ovom ostvarenju. Međutim, pevačica je te večeri uspela da iznenadi javnost svojim fizičkim izgledom.

Naime, dok je davala izjavu prisutnim medijima, Ražnatovićku je kamera uhvatila u nezgodnom položaju, te su tako svi mogli da primete neravnine na njenom licu. Fotografije su odmah počele da kruže društvenim mrežama, a zabrinuti komentari korisnika su se samo ređali ispod sporne objave.

I dok je većina bila u čudu, ne znajući šta se dešava sa Cecinim licem, pojedini su zaključili da su u pitanju loši fileri koji su popucali, dok drugi smatraju da je muzičku zvezdu samo uhvatila kamera pod lošim uglom i svetlom.

"Šta joj se dešava sa licem, kakve su ovo rupe", "Loše odrađeno zatezanje lica, fileri migrirali", "Da li je ovo ožiljak od zatezanja", "Možda je u pitanju samo loše svetlo i takav ugao kamere", "Kako za sebe nije odabrala najbolje, a može", "Ljudi, šta je ovo, ja sam u šoku", "Imala sam prilike da budem u njenoj blizini pre dva meseca, ovo nema veze", samo su neki od brojnih komentara ispod objave koja je brzo obišla internet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Lea

18.01.2024 19:20

Ceca je odmah tu posle Aleksandre Prijović. Na drugom mestu, volimo te CECO!!!

Crnogorka

18.01.2024 23:12

Ovaj snimak, to jest fotomontazu, mora da je napravila Jelena Karleusa. Sta vam pada na pamet,nisu gradjani idioti,bar ne jedan veci deo.

Lana

18.01.2024 23:13

@Lea Nisi normalna. Znas li citati? Procitaj Koelja, Hemingveja, Crnjanskog Krlezu. Poslusaj andjeoske glasove svetskih i nasih skolovanih pevacica, pa onda pisi gluposti i raspadnutoj babetini i seljanki bez skole.

Odgovori 11 4
Vera

18.01.2024 23:47

A ko je u šoku? Koga je briga šta joj je sa licem.

Odgovori 15 1