"FUTA I JA ZA MARINU I DŽEJA": Ovako zvuči Cecina pesma koju je posvetila POKOJNIM LEGENDAMA - stihovi KIDAJU DUŠU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.01.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović objavila pesmu, koju je sa Futom uradila za film "Nedelja"!

"FUTA I JA ZA MARINU I DŽEJA": Ovako zvuči Cecina pesma koju je posvetila POKOJNIM LEGENDAMA - stihovi KIDAJU DUŠU! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages,ST/V. LUKIĆ

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas je na društvenoj mreži Instagram objavila delić pesme iz filma "Nedelja", koji je rađen po životu pokojnog Džeja Ramadanovskog. Pesma će biti naslovna numera.

- "Sad da ti pokažem ljubav...". Znam da ste nestrpljivi i ne želim da čekate tugo. Sitno odbrojavamo. Simoblično, "Za kraj", za našeg Džeja i našu Marinu, Futa i ja - napisala je Ceca, a stihove možete pročitati u nastavku:

- Ja imala bih šta da ti kažem za kraj, za kraj... Ali plašim se da imam loš predosećaj - glase stihovi pesme koju je podelila Ceca.

 

 

Danas je održana novinarska projekcija fičma "Nedelja", a glumica Milica Janevski, koja u filmu tučali Marinu Tucaković, otkrila je da se još uvek nije srela sa Futom, kao i kako se spremala za ovu ulogu.

- Futu nisam srela još uvek, čoveka ne poznajem lično. Istraživački rad za moj lik sam radila sama u dosluhu sa rediteljem Nemanjem Ćeranićem. Pretpostavljam da ću Futu upoznati na premijeri i jedva čekam da se to dogodi. Čula sam da je gledao film, da je jako zadovoljan, da je rekao da je to - to, da je to njegovo Marina i mislim da nema većeg komplimenta nego čuti takve reči od njega. Svi znamo kakva je Marina bila i šta je sve uradila u svojoj karijeri, koliko je obeležila jednu epohu ostavivši u amanet toliko pesama za brojne umetnike. Trudili smo se, s obzirom na to da je bila vrlo specifična žena, kako taj njen duh uhvatiti, a u tome ne preterati i ne napraviti neku karikaturu ili imitaciju. Bez obrzira što s nama nije fizički u ovom svetu, i dalje je veoma pristuna i dominantna u narodu, tako da je bilo odgovorno pristupiti svemu tome - ističe Milica, te otkriva i kako se spremala za ulogu poznatog tekstopisca:

- Čitala sam puno o njenom životu, sve što sam uspela da nađem od informacija, slušala sam njene intervjue... Probala sam nekako da mojom intuicijom i glumačkim znanjem i zanatom dođem u vezu sa njenim bićem, ako je to ikakako moguće, i tako napravimo nešto što je pre svega istinito.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Janevski, koja tumači lik Marine Tucaković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading