"BIVŠI MOJ PRIJATELJU": Otvoreno pismo Dejana Bulatovića Draganu Đilasu

Autor:

Vesti

18.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo pismo pišem kao neko ko te odlično poznaje, koji zna kako manipulišeš sa medijima ali i ljudima, koji zna tvoje ambicije i ciljeve, do čega ti je najviše stalo, poručuje bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde.

"BIVŠI MOJ PRIJATELJU": Otvoreno pismo Dejana Bulatovića Draganu Đilasu

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Rade Prelic

Bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović uputio je otvoreno pismo Draganu Đilasu koje prenosimo u celosti:

"Gospodine Đilas (bivši moj prijatelju),

Moral, etika, dostojanstvo i kućno vaspitanje mi nalažu da ti se obratim sa Gospodine. A obratio bi ti se najradije na način kako se ti obraćaš Aleksandru Vučiću ali i svima nama koji podržavamo Aleksandra Vučića i njegovu politiku.

Najpre, ti si nelegitimni predsednik Stranke slobode i pravde, to znamo ti i ja dobro.

Najpre jer si mi stranku oteo na prevaru, a nisi ispoštovao dogovore koje smo imali ali ni ideje koje smo zajedno izneli. Ti si jedan klasičan prevarant, muljator i manipulator i ti sad kao takav pričaš o legitimnosti bilo čega, ti???

Na ovome bih se zaustavio da nisi uradio ono što jesi u poslednjih nekoliko meseci, a posebno u vreme nakon izbora i ovih poslednjih dana. 

Osporavaš veličanstvenu pobedu liste Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane na  najlegitimnijim izborima koje smo imali nakon uvođenja višestranačkog sistema u Srbiji, ovo je bio praznik demokratije. A ti kao bivši gradonačelnik Beograda instruišeš ljude da ruše i pale zgradu gde je bio i tvoj kabinet gradonačelnika, samo zato jer si zaslepljen sujetom i mržnjom prema Aleksandru Vučiću koji se eto drznuo, ni manje ni više nego da te opet pobedi na izborima.

Dobro se sećam šta si pričao u mom domaćinstvu o Aleksandru Vučiću, ali nisam mogao ni pretpostaviti tada da će ta tolika mržnja prema njemu te odvesti toliko daleko, da zamrziš Srbiju i narod koji glasa za Aleksandra Vučića. Da sam znao bar deo što vidim sad, pokušao bih politički da te sprečim u tome i pobedim u stranci koju smo zajedno vodili.

Koliko si ljudski zastranio, da se raduješ da drugi parlamenti napadaju Srbiju, da pozivaš na sankcije, da politički koristiš najstrašnije tragedije koji je zadesio naš narod, da se raduješ svakom napadu na Srbiju, da zoveš svojim prijateljima one koji su osvedočeni neprijatelji Srbije, da kritikuješ i napadaš prijatelje Srbije, da deliš Beograd na prave i lažne Beograđane, da seješ mržnju širom Srbije, da okupljaš oko sebe baš one koji su toliko toga lošeg Srbiji i narodu uradili... I mogao bih satima šta sve radiš protiv Srbije ali ovde ću se zaustaviti, jer ti ne možeš da se zaustaviš u svom zlu. Uvek možeš više i strašnije.

Dobro znamo ti i ja kako kontrolišeš medije pod tvojim skutom, političare koji su uz tebe, ljude koji rade za tebe i znamo koliki je uvek bio problem što to nisi od mene mogao dobiti. Ovo pismo pišem kao neko ko te odlično poznaje, koji zna kako manipulišeš sa medijima ali i ljudima, koji zna tvoje ambicije i ciljeve, do čega ti je najviše stalo. 

Ti nisi čovek kome se ta opsesivna mržnja prema Aleksandru Vučiću može lečiti, ne, tebe jedino mora da se pobedi. I pobeđen si.

A ti, sa svom hordom zla koju predvodite ti i Marinika, nesvesno vodite u pravac ka političkom smetlištu. 

Sa nepoštovanjem,

Bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde, Dejan Bulatović.

p.s ovo je poslednji put da sam se ovako potpisao u javnosti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading