MARIJA ŠERIFOVIĆ MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Donela drastičnu odluku zbog DETETA, hitno se oglasila iz svog doma (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajna naše pevačice izašla na videlo!

MARIJA ŠERIFOVIĆ MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Donela drastičnu odluku zbog DETETA, hitno se oglasila iz svog doma (FOTO)

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović

Pop pevačica Marija Šerifović nedavno je preokrenula svoj život nakon dolaska sina Maria. Nakon povratka iz Amerike, ona je donela bitne odluke na dnevnom nivou, a sada je odlučila da se posveti svom fizičkom zdravlju, kako bi mogla laganije da čuva naslednika.

Naime, Šerifovićeva većinu vremena provodi u svom domu na Beogradu na vodi, gde je sada odlučila da se posveti treninzima i dovede svoju liniju do savršenstva. Snimak na kome trči na traci, sa bebom i plišanom igračkom malog Maria pokazuje njenu posvećenost novom načinu života.

Život - napisala je Marija kratko, vidno zadihana.

Podsetimo, Marija Šerifović postala je majka u decembru 2023. godine, koristeći pomoć surogat majke, te je u dokumentima navedena kao jedini dečakov roditelj. Međutim, mnoge zanima ko je otac deteta ali ona tu informaciju ne želi da otkriva.

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene. Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala sam da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario. Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve. Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj - istakla je pevačica nedavno, preneli su domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading