POZNATO STANJE RELJE POPOVIĆA NAKON OPERACIJE: Evo ko ga čuva u bolnici (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak iz bolnice otkriva detalje nakon reperove operacije!

POZNATO STANJE RELJE POPOVIĆA NAKON OPERACIJE: Evo ko ga čuva u bolnici (FOTO)

Foto: Instagram.com

Relja Popović

Poznati muzičar Relja Popović nedavno je operisao ruku, a o svom iskustvu se oglasio na društvenim mrežama. Uprkos zavojima, Relja je pokazao pozitivan duh, zahvaljujući se svima na ljubavi i podršci koju je dobio. Posebnu zahvalnost izrazio je svojoj nevenčanoj supruzi, pevačici Nikoliji Jovanović, koja mu je pravila društvo tokom ovog izazovnog perioda.

Naime, snimak na kome se vidi Relja u zavojima, uz podršku Nikolije, izazvao je pažnju javnosti. Njihova otvorenost i iskrenost otkrivaju da su i u teškim trenucima jedno drugom najveća podrška. Rreper je istakao zahvalnost prema Nikoliji, dok je ona gestom podizanja dva prsta pokazala svoju ljubav i podršku.

Republika

Foto: printscreen

Relja Popović operisao ruku

Samo da se zahvalim svima na svemu danas, na ljubavi, na svim gotivnim porukama, da se zahvalim i mojoj ženi što me čuva danas... - rekao je sa osmehom na licu Relja, pa onda uperio kameru ka Nikoliji, koja je potom podigla dva prsta.

- Ljubi vas brat još jednom! Gledamo se... Ne znam kad se gledamo! Gledajte me na Jutjubu... (smeh) A mi se gledamo nekad, ćao! - dodao je on u snimku.

Republika

Foto: printscreen

Nikolija Jovanović provodi vreme sa Reljom u bolnici

Iako je Relja podelio svoje iskustvo sa operacije, detalji o povredi ruke i dalje su obavijeni misterijom. Muzičar nije otkrio šta se tačno dogodilo, ali je svojim osmehom i pozitivnim stavom pokazao da je spreman da se izbori sa izazovima.

- Evo, kako je život jedna čudna stvar. Vaš brat ide da operiše ovu ruku sada - govorio je u današnjem obraćanju na mrežama, tik pred operaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading