ŠOK TRANSFORMACIJA SRPSKOG BOGATAŠA: Adaktar više ne izgleda ISTO, žene potpuno odlepile! Au, kakva promena (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda ponovo iznenadio javnost svojim novim izgledom!

ŠOK TRANSFORMACIJA SRPSKOG BOGATAŠA: Adaktar više ne izgleda ISTO, žene potpuno odlepile! Au, kakva promena (FOTO)

Foto: instagram.com/adaktar_official

Adam Adaktar

Rijaliti ličnost Adam Adaktar, poznat po svojim kontroverznim nastupima, izaziva pažnju javnosti i ovoga puta, ali ne zbog skandala već zbog svoje transformacije. Nakon povlačenja iz javnosti posle prve sezone porodičnog rijalitija, mnogi primećuju da Adam sada više liči na muškarca nego ikada pre.

Naime, Adaktar, koji je poznat kao ljubitelj mode, pokazao je svoju sklonost ka čestim transformacijama i ovoga puta to je učinio kroz posvećen trening u teretani. Snimak sa treninga prikazuje Adama u uskoj majici, otkrivajući njegov znatno promenjen fizički izgled. Jasno je da je uložio ozbiljan trud u izgradnju mišića, što je izazvalo brojne komentare o njegovom novom, muževnijem izgledu.

Skraćena kosa i izražena brada doprinose njegovom novom, zrelijem izgledu, koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama i među fanovima.

Podsećanja radi, nedavno je glavna vest u domaćim medijima bila vest ta da je pevačica Marija Šerifović dobila dete putom surogat majke. I sam Adaktar je rekao kako želi da mu surogat majka rodi četvrto dete, kako njegova supruga Andžela ne bi pokvarila liniju.

- Video sam to. Iskreno, preduhitrila me je! Bravo! Ja sam mislio da ću ja biti prvi Srbin sa surogat majkom. Ali bravo za nju, svaka čast. I drago mi je da je sve kako treba. Nego me sad zanima, je l' može da se naruči i pol? Ja onda želim sina. Samo sinove! Znam i kako će se zvati, imam još četiri imena na slovo A - istakao je Adam jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading