NA GROBU STRADALE PEVAČICE OSVANULA PORUKA: Prizor belog kovčega ledi krv u žilama! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja poruka oca poginule pevačice u Dubaiju kidaju dušu!

NA GROBU STRADALE PEVAČICE OSVANULA PORUKA: Prizor belog kovčega ledi krv u žilama! (FOTO)

Foto: shutterstock, Instagram.com

Nakon tragičnog gubitka njegove ćerke Andrijane, Nebojša Lazić se oglasio na društvenim mrežama, deleći sa svojim pratiocima sliku sa sahrane. Na slici se vidi beli kovčeg, a Nebojša je iskazao svoju tugu i još jednom se oprostio od voljene ćerke. Ovaj tužan događaj je potresao mnoge, a Nebojšine reči su dodatno potvrdile duboku patnju koju oseća zbog gubitka svoje mezimice.

- Jedno je sigurno, vreme koje smo proveli s njom uvek ćemo pamtiti. Putuj, advoaktiću, i neka te anđeli čuvaju - napisao je Andrijanin otac u potresnoj objavi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Grob Andrijane Lazić

Podsećanja radi, Andrijana Lazić, mlada pevačica i pravnica čije je telo tragično stradalo u Dubaiju, juče je sahranjena u Velinom selu. Pored porodice, na sahrani su se okupili i prijatelji, komšije i kolege, pružajući podršku Nebojši i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima. Prisustvo šest sveštenika na opelu pokazuje koliko je Andrijana bila voljena i poštovana u svom okruženju.

Podsećamo, Andrijanin otac Nebojša je u ekskluzivnom intervjuu za naš portal ispričao kako je njihov pas predosetio smrt svoje voljene vlasnice. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Otac Andrijane Lazić, Nebojša

Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvilio kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, posle je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću. To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i retko kad smo ga puštali unutra. On je predosetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Kad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Videli smo da psu idu suze, nismo mogli da verujemo.  Pitajte i komšije, oko 2.000 ljudi mi je do danas prošlo kroz kuću, svi su videli isto što i ja. Evo i sad vidite kako je tužan, sve je predosetio. Kad otvorim prozor, on samo želi, gleda me i ništa ne radi - ispričao je neutešni otac za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading