OVO JE POSLEDNJA ŽELJA ANDRIJANE LAZIĆ: U porodičnoj kući nastradale pevačice je sve SAKRIVENO!

Autor:

Zabava

20.01.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja želja Andrijane Lazić, nastradale pevačice tera suze na oči!

OVO JE POSLEDNJA ŽELJA ANDRIJANE LAZIĆ: U porodičnoj kući nastradale pevačice je sve SAKRIVENO!

Foto: ST/Dragan Kadić,Facebook.com/Andrijana Lazić

Pevačica Andrijana Lazić, koja je tragično preminula nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, ostavila je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Juče je održana njena sahrana u Velinom Selu, gde su se okupili porodica, prijatelji i obožavaoci da joj odaju poslednju počast.


Pre nego što se desila tragedija, Andrijana je vredno radila na pesmama i spotovima koji su predstavljali plod njenog rada tokom meseci. Bila je rešena da objavi svoje najnovije stvaralaštvo i time ostavi neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Njena poslednja želja bila je da njene pesme objavi i spotove, ali nažalost ona to nije uspela da uradi, pa se to desilo tokom njene sahrane

Andrijanin muzički opus predstavlja emotivno putovanje kroz koje je pevačica prenosila svoje misli, emocije i iskustva. Kroz svoje pesme, dotakla se različitih tema, od ljubavi i radosti do tuge i patnje, ostavljajući dubok i trajan utisak na slušaoce.

Foto: Republika, Instagram

Andrijana Lazić

 

Tokom sahrane, prisutni su se prisećali Andrijane kao talentovane umetnice, ali pre svega kao tople i brižne osobe. Njeni najbliži izrazili su zahvalnost svima koji su pružili podršku u ovim teškim trenucima, ističući važnost Andrijaninog nasleđa i muzičkog doprinosa.

Andrijanina muzika nastavlja da živi i nakon njene tragične smrti, ostavljajući neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Njeni tekstovi i melodije ostaju kao sećanje na talentovanu pevačicu koja je svojom muzikom dotakla srca mnogih. Njena poslednja želja ispunjena je objavljivanjem pesama i spotova, čime će njen muzički legat nastaviti da inspiriše i dira ljude širom sveta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
romke

21.01.2024 14:05

Tekst kao da se radi o najvecem nevinascu, a jasno je gde je bila i stta je radila, tako da devojke pamet u glavu, skola ,knjige, a ne brza i laka lova, jer to moze ovak od se zavrsi.