MAJKA POKOJNE ANDRIJANE LAZIĆ JEDVA HODA OD TUGE: Prizor sa sahrane mlade pevačice tera suze na oči! (FOTO)

Autor: M. P. / A. N.

Zabava

19.01.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna povorka krenula iz porodične kuće!

MAJKA POKOJNE ANDRIJANE LAZIĆ JEDVA HODA OD TUGE: Prizor sa sahrane mlade pevačice tera suze na oči! (FOTO)

Foto: Republika, Facebook

Danas će u Velinom Selu u Republici Srpskoj biti sahranjena mlada pevačica iz Bijeljine, Andrijana Lazić (28), koja je stradala u Dubaiju padom sa 24. sprata. Sahrana je bila zakazana za 13 časova, a ožalošćeni su se okupili ispred porodične kuće, koju je otac Nebojša Lazić zidao za Andrijanu.

Sahrani prisustvuju Andrijanina porodica, prijatelji, drugarice sa kojima je provela poslednje trenutke u Dubaiju, kolege iz MUP-a Republike Srpske, pevač Miloš Bojanić, komšije...

Inače, u jednom trenutku je Andrijaninim roditeljima pozlilo, a brzo su stigla i kola Hitne pomoći. 

Dok je išla tužna povorka na mestu gde će biti sahranjena Andrijana, njena majka je vidno poitrešena hodala ka grobnom mestu gde će se zauvek oprostiti od svoje ćerke koja je tragično nastradala tokom boravka u Dubaiju. 

Podsetimo, juče je u porodičnoj kući u Bijeljini Andrijanin otac Nebojša Lazić otvorio dušu za Republiku, gde je progovorio i o njenim drugaricama i pevačicinim poslednjim trenucima.

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading