ZBOG OVOG ŠTO SMO OBUKLI, SVI SU MISLILI DA SMO SVINGERI: Kada su počeli da im se smeškaju, znali su da nose TAJNI ZNAK NA SEBI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jednog detalja na sebi svi su im se smejali.

ZBOG OVOG ŠTO SMO OBUKLI, SVI SU MISLILI DA SMO SVINGERI: Kada su počeli da im se smeškaju, znali su da nose TAJNI ZNAK NA SEBI (FOTO)

Foto: tiktok/printscreen/lindajeanw

Linda i njen suprug su se našli u neobičnoj situaciji tokom svog odmora, kada su shvatili da su ih ljudi oko njih percipirali kao svingere zbog njihovih kupaćih kostima sa motivom ananasa. Iako su prvobitno mislili da su okruženi ljubaznim strancima, istina ih je iznenadila i nasmejala. 

Ananas - simbol svingera

Na TikToku, Linda je otkrila da je njihov izbor kupaćih kostima doveo do nesporazuma, jer je u svingerskim krugovima ananas simbol želje za promenom partnera. Čak i postavljanje ananasa ispred kuće može biti znak svingerske zabave u toku. Ova činjenica iznenadila je mnoge korisnike ove društvene mreže, koji nisu znali za ovu informaciju. Neobičan simbol zapravo je otkrio šta želite da radite u krevetu sa drugim muškim ili ženskim partnerima.

Foto: tiktok/printscreen/lindajeanw

Zbog kupaćeg kostima mislili su da su svingeri


Reakcije na društvenim mrežama

Mnogi korisnici su komentarisali ovu priču. Izrazili su iznenađenje i nevericu zbog ananasa i celupne priče koja je iza, a za koju oni nisu znali.

Neki su čak predlagali da je možda trebalo izabrati drugi simbol za kupaće kostime, dok je Linda sama izjavila da sada želi da istraži razloge zašto je ananas postao simbol svingera.


Ovaj nesporazum pokazuje koliko simboli mogu imati različita značenja u različitim kontekstima, i kako jedan mali detalj može dovesti do velikih nesporazuma i smeha. Zbog situacije koja se desila, ovaj par je postao popularan na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading