DEČKO ME JE POLJUBIO PRE ODLASKA U PRODAVNICU I NESTAO: Nikada se nije vratio, a onda je OVA uznemirujuća poruka SVE promenila!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao je u butik po nove pantalone.

DEČKO ME JE POLJUBIO PRE ODLASKA U PRODAVNICU I NESTAO: Nikada se nije vratio, a onda je OVA uznemirujuća poruka SVE promenila!

Foto: TikTok/lynzedukes

Linzi je podelila svoju uznemirujuću priču na TikToku. Njen dečko je otišao da kupi pantalone u butiku i nije ga bilo satima. Posle nekog vremena počela je da brine za njega. U videu koji je objavila objasnila je da je sa njim oko tri godine, a da zajedno žive polovinu tog vremena.

- I onda jednog dana kaže, otrčaću danas popodne u prodavnicu da uzmem pantalone za venčanje na koje idemo sutra van grada (za koje smo već rezervisali hotel i već odgovorili na poziv mladenaca) - objasnila je na početku ona i dodala: 

- I ode, poljubi te za rastanak kao da je sve u redu, uzme ti automobil jer ne vozi, on je iz grada i nije hteo da kupi auto, što je u redu. Potom prođe sat, sat i po, a ti si kao, hmm, nema ga neko vreme, ali, znaš, možda je samo negde odmarao. Šta god. Ne bunite se. Samo ga pustite.

Onda je, otprilike dva sata nakon što je otišao, dobila tekstualnu poruku u kojoj je pisalo:

- Izvini što odlazim. Samo nisam želeo svađu. Ostavio sam tvoj auto i stavio tvoje ključeve u prtljažnik.

Foto: Tiktok

Linzi je dečko ostavio preko poruke

Kada je kasnije pokušala da ga pozove, otkrila je da je promenio broj telefona.

- Sada kada pozovete, dobijate samo nasumične poruke - rekla je ona i dodala da je to "poslednja" koju je dobila od njega.

Ova priča mnoge je zgrozila. Kada želite da raskinete sa nekim, očekuje se da toj osobi bar odluku u lice kažete. Većina je pitala šta se dogodilo sa stvarima u kući. Ona je objasnila da je stvari spakovao sam ranije.

- Kada sam dobila poruku, otišla sam u našu sobu i videla da su njegove stvari nestale - rekla je dodatno.

Mnogi su ispričali da su doživeli slično.

- Moji deda i baba bili su zajedno više od 40 godina i jednog dana je moj deda ispraznio njihov štedni račun i nestao na Filipinima - napisao je jedan.

- Nije razgovarao ni sa kim od nas, a onda smo jednog dana dobili poziv od neke nasumične devojke koja je rekla da je umro od srčanog udara i spustila je slušalicu - komentarisali su.

- Meni se slično desilo pre deset godina. Ponovo sam se udala i dobila sve što sam ikada želela, samo veruj - savetovali su je.

- Moj bivši verenik me je poljubio za rastanak ujutru, a kada sam kasnije tog dana stigla kući, iselio je sve svoje stvari - rekla je neka druga ženska osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading