ONA JE OMILJENI GOST NA SVADBI: Zbog onoga što uradi za mladence oni PLAČU, VRIŠTE i NE MOGU DA DOĐU SEBI (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

20.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto još uvek nije viđeno u Srbiji.

ONA JE OMILJENI GOST NA SVADBI: Zbog onoga što uradi za mladence oni PLAČU, VRIŠTE i NE MOGU DA DOĐU SEBI (FOTO/VIDEO)

Foto: printscreen/TikTok/kvtfineart

TikTok je nekada inspiracija i tu možete pronaći mnogobrojne zanimljive i drugačije ideje. Verujemo da do sada niste čuli za slikare koji se pojavljuju na svadbama. Ne, nije reč o fotografima koji slikaju veselje i mladence sa gostima. U pitanju je nešto malo otmenije i modernije. Reč je o osobima koja se profesionalno bavi slikarstvom.

Parovi na svadbama biraju momenat koji žele da im ostane u sećanju. Uglavnom to bude prvi ples kada se dekoracija i svi drugi efekti maksimalno i jasno vide. 

TikTok profil "KVT Live Wedding Painter" broji preko 200.000 korisnika koji obožavaju rad žene koja se krije iza ovog profila.

Foto: printscreen/TikTok/kvtfineart

Mladenci plaču nakon što su videli sliku

U pitanju je osoba koju mladenci unajmljuju za svoju svadbu, a ona tokom proslave sve vreme slika dok se oni zabavljaju sa gostima. Kada završi slikanje, što je obično pred kraj slavlja, daje mladencima da je pogledaju, a onda snimi njihovu reakciju. Neki video snimci broje više od 10 miliona pregleda.

Magičan momenat je onda kada osobe vide svoju sliku nakon sati i sati slikanja. Jedan video prilično je emotivan. Reč je o paru koji neprestano plače nakon što su videli sliku sa početka ceremonije. Kako se žena raznežila, tako i njen suprug nije ostao imun na delo ove devojke.

"Ovo je lepota uživo slikanja" glasi naslov videa.

"Ja želim da neko stavi mog dedu na sliku sa venčanja", "Prelepo", "Ovo je tako divno", "Romantično i sjajno", "Bravo za ovaj divan par, ali i za tebe" pisali su ispod videa koji je javno objavljen na pomenutoj društvenoj mreži.

Da li biste vi voleli da imate ovako nešto na svom venčanju?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading