PRVA SLIKA CECE RAŽNATOVIĆ NA SLAVI: Pevačica otvorila vrata doma na Dedinju, evo kako se obukla!

Autor:

Zabava

19.12.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović se pojavila ispred vile na Dedinju!

PRVA SLIKA CECE RAŽNATOVIĆ NA SLAVI: Pevačica otvorila vrata doma na Dedinju, evo kako se obukla!

Foto: Republika

Nikoljdan u domu Cece Ražnatović uvek se proslavlja na najlepši mogući način, kada se svi članovi porodice okupe za slavskom trpezom, a brojne poznate zvanice u večernjim časovima pristižu u vilu u Ljutice Bogdana.

Portal Republika našao se na licu mesta, te smo zabeležili trenutak kada je Ceca Ražnatović izašla da dočeka vladiku Stefana Šarića

Poznato je da je Cecin duhovnik Stefan Šarić već godinama unazad, a pevačica je večeras spremila posebnu toaletu za slavu. 

Foto: Republika

Ceca Ražnatoviuć dočekala vladiku Stefana Šarića

Ceca Ražnatović nikada nije krila da je veliki vernik. Osim što slavi Svetog Nikolu, redovno posti, poštuje sve pravoslavne običaje, a u vreme velikih praznika može se videti i na crkvenoj liturgiji.

Cecin duhovnik, vladika Stefan Šarić, sa kojim se zbližila 2011. godine, kada je bila u kućnom pritvoru, svojevremeno je za magazin Svet pričao o susretima u porodičnoj kući u Ljutice Bogdana.

Moram da priznam da pre monaštva nisam bio ljubitelj muzike koju izvodi Svetlana. Zato sam i bio skeptičan kada sam je upoznao. Doživljavao sam je drugačije. Međutim, kasnije sam shvatio da je ona nešto sasvim drugo od onoga kako je pojedini mediji predstavljaju. Imao sam sreće da je upoznam u nekim ozbiljnim godinama i kao njen duhovnik odmah sam shvatio da ona ima jasan cilj šta hoće u životu, a šta ne, te da je izgrađena ličnost u svakom smislu.

‒ Odgovorno tvrdim da je Ceca, u duhovnom smislu, jedan od mojih boljih đaka ‒ istakao je vladika Stefan Šarić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading