NEBOJŠA BOJOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SMRTI MAJKE: Biznismen stigao kod Cece na slavu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.12.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod Cece Ražnatović na slavu stigao i dugogodišnji prijatelj Nebojša Bojović!

NEBOJŠA BOJOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SMRTI MAJKE: Biznismen stigao kod Cece na slavu! (VIDEO)

Foto: Republika

 

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja krsnu slavu Svetog Nikolu, a pevačica je ove godine slavlje napravila samo za porodicu i najbliže prijatelje. Na Dedinju je stigao i biznismen Nebojša Bojović, Cecin dugogodišnji prijatelj, koji se prvi put pojavio u javnosti nakon tragedije u porodici. 

Foto: Republika

Nebojša Bojović na slavi kod Cece Ražnatović

 

Podsetimo, Republika je nedavno prva pisala o smrti Nebojšine majke. Bojovićev prijatelj je tada govorio za Republiku, koliko je Nebojši teško palo kada su mu saopštili ove tužne vesti:

Nebojša je bio veoma vezan za majku Snežu, on je svakodnevno obilazio nju, brinuo se za nju. Baš je bilo traumatično kada su mu javili da je Sneža preminula iznenada. Zvao me je da mi kaže za sahranu, ja sam odmah otišao kod njega da mu se nađem za sve. Mi smo dugogodišnji prijatelji i znam koliko je njemu Sneža značila u životu - govori izvor za Republiku blizak Nebojši. 

Podsetimo, brojne poznate ličnosti pristižu ispred vile u Ljutice Bogdana i poziraju za medije, a tu su i političari, pevači, pevačice, kao i mnogi drugi. Političari Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, mnoge poznate ličnosti sa estrade, ali i prijatelji iz Titela, Bogdan i Danijela Rodići. 

Kod Cece su stigli i Nataša i Bojana Rodić, koja je sa svojim suprugom Mirkom Šijanom zablistala večeras. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading