OZBILJAN INCIDENT NA TRIBINAMA: Policija tuče NAVIJAČE PARTIZANA! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

19.12.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota!

OZBILJAN INCIDENT NA TRIBINAMA: Policija tuče NAVIJAČE PARTIZANA! (VIDEO)

Foto: twitter.com/FCBBasketball

Košarkaši Partizana u ovim trenucima igraju protiv Valensije u gostima, a na tribinama dvorane dogodio se ozbiljan icident.

Naime, policija je počela da tuče navijače Partizana, koji su smešteni u jednom od sektora. Kako javljaju sa lica mesta, uzrok tuče nije poznat, a ograni reda u Španiji koristili su pendreke. Sramota!

 

 

Međutim, situacija u publici se brzo smirila. Navijači su policiji stavili do znanja da ne žele incidente. "Grobari" su ubrzo ponovo formirali kop i počeli da pevaju svoje pesme.

Inače, radi se navijačima Partizana iz dijaspore. Oni su naročito aktivni na utakmicama koje "parni valjak" igra mečeve u Evropi. Ove sezone bili su na tribinama na gotovo svim utakmicama na strani. Bili su brojni u Minhenu, Milanu, kao i večeras gde ih ima oko 200.

Crno-beli košarkaši su u seriji pobeda i uoči utakmice u Valensiji bili su četvrti na tabeli elitnog takmičenja. Bilans izabranika Željka Obradovića iznosio je osam pobeda i šest poraza. Rival im je Valensija koja ima isti učinak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Tagovi

Komentari (0)

Loading