OVO SE NEĆE DOPASTI NAVIJAČIMA PARTIZANA: Poarije se PRISETIO tuče u Madridu!

Autor:

Sport

13.12.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorostasni Francuz je siguran da bi njegov tim i bez incidenta ostvario uspeh.

OVO SE NEĆE DOPASTI NAVIJAČIMA PARTIZANA: Poarije se PRISETIO tuče u Madridu!

Foto: www.profimedia.rs

Tuča košarkaša Reala i Partizana

Košarkaši Partizana su prošle sezone došli na korak ogromnog uspeha. Crno-beli su ubedljivo vodili u Madridu pred kraj druge utakmice plej-of duela sa Realom, a onda se desio sukob. Ljulj je agresivno faulirao Pantera, koji posle višestrukih udaraca na toj utakmici nije mogao da ne odreaguje, i odjednom nastaje dobro poznati haos. 

Epilog svega bile su suspenzije Matijasu Lesoru (danas košarkašu Panatinaikosa) i kapitenu Kevinu Panteru. Pristalice crno-belih i dalje veruju da bi njihov tim uspeo da dođe do tog dugo čekanog fajnal fora, a možda čak i da se popne na tron Evrope. 

Povodom prošlosezonskog događaja govorio je Vensan Poarije, centar Real Madrida.

- Ja uvek verujem u moj tim, tako da bih rekao da bismo i bez faula i svega što se desilo mogli da pobedimo. Mislim da bismo znali kako da se nosimo sa situacijom. Mi smo Real Madrid i verujemo da uvek možemo da pobedimo, čak i kada gubimo sa 2:0 u seriji. Mislim da bi se isto desilo u svakom slučaju - samouvereno je rekao Poarje.

Foto: Euroleague.net

Kevin Panter u duelu sa Geršonom Jabuseleom

Na kraju, deluje kao da je utakmica sa Partizanom predstavljala prekretnicu za španski klub. Od osvajanja Evrolige prošle sezone, pa sve do danas, "Los Blankosi" igraju najlepšu košarku. Ćus Mateo je od statusa već precrtanog došao do nezamenljivog, a Realu se pridružio i Fakundo Kampaco koji pretenduje na MVP priznanje. 

- Verujem da ako postoji tim koji svi hoće da pobede, to je Real Madrid. Hoćemo da pokažemo svima da možemo da budemo prvi i da osvojimo trofej. Duga je sezona, izgubili smo neke utakmice, tako da nismo nepobedivi. Ali zaista igramo na visokom nivou i moramo to da produžimo što više. Imaćemo teških momenata tokom sezone, ali spremni smo na to i zato radimo svakog dana - istakao je Vinsen Poarje.

Real u 14. kolu evroligaškog takmičenja dočekuje Bajern iz Minhena, dok Partizan gostuje Žalgirisu u Kaunasu. Obe utakmice biće odigrane u četvrtak, s tim što crno-beli svoj meč započinju od 19.00 časova, dok Real kreće nešto kasnije (20.45).

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading