SKINULA JE TAPETE U KUĆI KOJU JE KUPILA, A ONO ŠTO JE PISALO NA ZIDU OSTAVILO JE U ŠOKU: Svi su se POTRESLI, HITNO pozvala bivšu vlasnicu (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.12.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala je šta je pronašla u kući koju je kupila.

SKINULA JE TAPETE U KUĆI KOJU JE KUPILA, A ONO ŠTO JE PISALO NA ZIDU OSTAVILO JE U ŠOKU: Svi su se POTRESLI, HITNO pozvala bivšu vlasnicu (FOTO)

Foto: TikTok/farnovations

Tokom renoviranja kuće koju su kupili od žene po imenu Frenki, jedna devojka je otkrila šta se nalazi ispod tapeta u sobi. Skidala je jedan po jedan deo, a poruka koja je bila ispod mnoge je ostavila bez daha.

Naime, ispod starih tapeta krila se poruka gde je tada suprug Pet poručio svojoj ženi Frenki da je voli.

- Frenki, volim te, Pat - pisalo je u poruci na zidu, a ceo video je podeljen na društvenim mrežama.

- Frenki je žena koja nam je prodala ovu kući i ima 80 godina. Patrik je njen suprug koji je preminuo pre nekoliko godina - napisala je ona u okviru videa na TikTok - u.

Žena je objasnila da su u ovoj kući proveli 45 godina i da su tu zajedničkim snagama odgajili svoju decu.

Foto: TikTok/farnovations

Žena je skinula tapete i pronašla poruke

- Poslaću joj sliku da može da vidi ovo i neću preko staviti tapete kako bi ova poruka ostala u kući - pojasnila je žena.

Inače, ovaj video osvojio je srca mnogih i u kratkom vremenskom periodu je prikupio više od 40.000 sviđanja. Ljudi su se raznežili i komentarisali su:

"Slikajte fotografiju i stavite je u okvir, lepše će izgledati u novom domu", "Ovo je preslatko", "Hvala ti što nisi prefarbala tako je divno", "Imali smo sličnu stvar u našoj kući. Nažalost, prethodni vlasnici su sada preminuli, ali su za sobom ostavili kuću punu lepih uspomena", "Napišite svoju poruku na zidu", "I vaš partner bi trebao da uradi istu stvar na drugom zidu na koji ćete staviti tapete, ljubav koja živi godinama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading