ORILO SE U KRUŠEVCU! Vučić poručio: Do poslednjeg daha štitiću vitalne interese našeg naroda na KiM, NIKADA ih nećemo ostaviti na cedilu!

Autor:

Vesti

07.12.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na velikom skupu u Hali sportova u Kruševcu.

ORILO SE U KRUŠEVCU! Vučić poručio: Do poslednjeg daha štitiću vitalne interese našeg naroda na KiM, NIKADA ih nećemo ostaviti na cedilu!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se na predizbornom skupu u Kruševcu gde se osvrnuo na našu južnu pokrajinu Kosovo i Metohiju.

- Molim vas da budete odgovorni i da donosete odluku podrškom našoj listi. Nas očekuje mnogo muka po pitanju KiM, i ne želim da vam kažem da će biti sve slatko i da će cvetati cveće. Znate da neće, neću da vas lažem. Do poslednjeg daha štitiću vitalne interese našeg naroda na KiM. I pre i posle Banjske. Nikada ih nećemo ostaviti na cedilu.

Obraćanje Aleksandra Vučića

Vučić je pozdravljen aplauzom prilikom izlaska na binu, i rekao je da nije mogao danas da otvori nove kilometre auto-puta, i da je zato seo u svoju "škodu" i provozao se.

Video sam koliko je Srbija lepa, i koliko smo uradili. Možemo i moramo bolje i više. Ali da budemo fer, jesmo li sanjali da će do Trstenika i Banje biti auto-put, da ćemo svuda imati brze saobraćajnice. I u Ćićevcu, i u Obrežu, nigde ne može da bude manje od 50 odsto za listu broj 1. Srbija ne sme da stane. To je najmanje što očekujem od vas - rekao je on.

Kaže da je danas obišao i manastir Đunis, i da je razgovarao i sa vladikom Arsenijem i Bratislavom Gašićem.

- I sve pričao kao da ja ne čujem, a namerno priča da bi ja čuo. I kaže Bata: "Nije nam se dalo, uvek bili u Kruševcu oni koji nisu Rasinci". Bog će ga znati o čemu priča. Ali ima priča svoj nastavak, kaže "E zato nam nije urađeno to i to". Posle Beograda Kruševac je proporcionalno dobio najviše para u Srbiji. Šta to nije urađeno - pitao je Vučić kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (50)

Loading
Strahinja

07.12.2023 19:38

Gradjani Srbije znaju da je Vučić borac i da će srpski narod na KiM, uvek moći da računa na njega

Strahinja

07.12.2023 19:39

Teška situacija na KiM, uvek je terala Vucica da se još više bori za svoj narod

Strahinja

07.12.2023 19:41

Nijednu priliku da pomogne našem narodu na KiM, Vučić nije propustio. Poštovanje

Ivana

07.12.2023 19:42

Tako se to radi. Bravo predsedniče