SAHRANJENA ANDRIJANA LAZIĆ: Porodica i prijatelji je ispratili na VEČNI POČINAK!

Autor:

Zabava

19.01.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Lazić sahranjena u Velinom Selu!

SAHRANJENA ANDRIJANA LAZIĆ: Porodica i prijatelji je ispratili na VEČNI POČINAK!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ceo region šokirala je vest o smrti pevačice Andrijane Lazić, koja je stradala padom sa 24. sprata u Dubaiju. Andrijana Lazić danas je sahranjena u Velinom Selu, a nju su na večni počinak ispratili porodica i prijatelji. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sahrana Andrijane Lazić

 

Na sahranu su se u jednom trenutku pojavile i drugarice iz Dubaija, sa kojima je Andrijana bila izuzetno bliska, ali one nisu bile raspoložene za izjave. 

Roditeljima mlade Andrijane je pozlilo u jednom trenutku kada je krenula tužna povorka ka večnoj kući njihove mezimice, a Hitna pomoć je bila sve vreme prisutna

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Andrijana Lazić drugarice iz Dubaija

 

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao - govorio je utučeni Nebojša s knedlom u grlu. 

- Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su - zaključio je Andrijanin otac Nebojša za Republiku. 

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske. Tragičnu vest o njenoj smrti potvrdio je neutešni otac, Nebojša Lazić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading