MILOŠ BOJANIĆ STIGAO NA SAHRANU NASTRADALE PEVAČICE: Andrijani doneo oproštajni venac koji razara dušu!

Autor: O.B/M.P

Zabava

19.01.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić došao je na sahranu Andrijane Lazić!

MILOŠ BOJANIĆ STIGAO NA SAHRANU NASTRADALE PEVAČICE: Andrijani doneo oproštajni venac koji razara dušu!

Foto: Republika

Miloš Bojanić

Danas će pevačica Andrijana Lazić biti sahranjena, a portal Republika našao se na licu mesta ispred njene porodične kuće u Bijeljini. U jednom trenutku na sahranu se pojavio i pevač Miloš Bojanić, koji je bio kućni prijatelj nastradale pevačice.

 

Miloš Bojanić se pojavio na sahrani mlade Andrijane, a u ruci je nosio venac sa oproštajnom porukom. 

Nakon što je objavljena vest da je Andrijana nastradala u Dubaiju padom sa 24. sprata, Bojanić se oglasio za medije i otkrio sve o njihovoj saradnji:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Facebook

Miloš Bojanić i Andrijana Lazić

 

Sa celom porodicom smo prijatelji. To je jedna dušica, mnogo druželjubivo dete. Bila je jako vezana za moju Branku. To rečima ne mogu da vam opišem koliko su se volele. I mene kad god vidi uvek je pokazivala poštovanje. Jednom prilikom mi je rekla:"Čika Miloše, ja želim da pevam". Zanimalo je kako funkcioniše estrada, želela je sve da zna. Savetovala se sa mnom. Rekao sam joj ko peva zlo ne misli. Video sam u njoj želju za muzikom. Lepa je, mlada i preporučio sam joj da treba da radi na svojoj karijeri. Tako je i bilo. Snimila je sa Raletom pesme i kod nas u kući u Sremskoj Kamenici je uradila spot. Ali, eto sudbina je htela nešto drugo. Bila je luda za Brankom i voljena u svakom društvu. Nažalost, cela porodica je zavijena u crno. Žensko dete, posebno vezana za svog oca - priča Miloš za "Kurir".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading