NAJTUŽNIJI DETALJ SA SAHRANE ANDRIJANE LAZIĆ: Ožalošćeni se okupljaju u kući koju je otac ZIDAO za pokojnu pevačicu! (FOTO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

19.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić je kuću u Velinom Selu zidao za pokojnu Andrijanu, a iz nje će ona biti ispraćena na večni počinak!

NAJTUŽNIJI DETALJ SA SAHRANE ANDRIJANE LAZIĆ: Ožalošćeni se okupljaju u kući koju je otac ZIDAO za pokojnu pevačicu! (FOTO)

Foto: Republika, Instagram

Danas će u Velinom Selu u Republici Srpskoj biti sahranjena mlada pevačica iz Bijeljine, Andrijana Lazić (28), koja je stradala u Dubaiju padom sa 24. sprata. Sahrana je zakazana za 13 časova, a ožalošćeni su počeli da se okupljaju ispred porodične kuće, odakle će krenuti tužna povorka.

Kako portal Republika saznaje, kuća u kojoj se ožalošćeni okupljaju je otac zidao za nju.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kuća koju je Nebojša zidao za Andrijanu

Inače, u jednom trenutku je Andrijaninim roditeljima pozlilo, a brzo su stigla i kola Hitne pomoći. Sahrani prisustvuju i pripadnici MUP-a, a stigao je i pevač Miloš Bojanić, kućni prijatelj pevačice.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, na sahranu su stigle i Andrijanine drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju. Andrijanina sahrana počeće u 13 časova.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Drugarice Andrijane Lazi

Podsetimo, juče je u porodičnoj kući u Bijeljini Andrijanin otac Nebojša Lazić otvorio dušu za Republiku, gde je progovorio i o njenim drugaricama.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana Lazić i Nebojša Lazić

Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading