DUŠKO KRENUO DA PLIVA ZA ČASNI KRST PA POGINUO! Sa drugom sleteo automobilom u Dunav! I LEKARI USKAKALI U HLADNU REKU DA IH SPASAVAJU!

Autor:

Hronika

19.01.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila kada je BMW, kojim je upravljao Đorđevićev prijatelj, sleteo u hladan Dunav dok su išli ka mestu gde je planirano plivanje za Časni krst povodom praznika Bogojavljenja.

DUŠKO KRENUO DA PLIVA ZA ČASNI KRST PA POGINUO! Sa drugom sleteo automobilom u Dunav! I LEKARI USKAKALI U HLADNU REKU DA IH SPASAVAJU!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Jutros u selu Ostrovo, nedaleko od Velikog Gradišta, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 32-godišnji Duško Đorđević, poznatiji kao Moša.

Nesreća se dogodila kada je BMW, kojim je upravljao Đorđevićev prijatelj, sleteo u hladan Dunav dok su išli ka mestu gde je planirano plivanje za Časni krst povodom praznika Bogojavljenja.


Prema nezvaničnim informacijama, do saobraćajne nesreće je došlo usled neprilagođene brzine, što je rezultiralo time da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta direktno u Dunav. Navodno, putnici u vozilu su pokušali da ostanu na putu, ali nažalost, nisu uspeli, a Đorđević je nastradao.

Za sada nije poznato da li je usled udara zadobio kobne povrede ili se udavio, ali će to utvrditi odbukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu koje radi istragu.

Drugi mladić iz automobila izvučen je iz Dunava i sa povredama je prebačen u bolnicu u Požarevcu.

Iako se nesreća dogodila u delu puta gde nema naseljenih kuća, prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju odmah su pritekli u pomoć putnicima iz BMW. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo stigli na mesto nesreće, pružajući neophodnu medicinsku pomoć i podršku.

- Scena je bila jeziva! Ali iako u tom delu puta nema kuća, i gde je samo vikend naselje prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju su odmah priskočili i pomogli putnicima iz BMW. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće, čak su i lekari ulazili u hladnu reku kako bi im pomogli - tvrdi očevidac nesreće za Kurir.



Prema navodima izvora, Đorđević je krenuo da pliva za Časni krst povodom praznika Bogojavljenja, što dodatno naglašava tragičnost ove nesreće.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading