ŽENA VODITELJA RTS JE ČUVENA KOŠARKAŠICA: U braku su dve decenije, a NIKAD ih nismo videli zajedno (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova ljubavna priča će vas oduševiti!

ŽENA VODITELJA RTS JE ČUVENA KOŠARKAŠICA: U braku su dve decenije, a NIKAD ih nismo videli zajedno (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelija Arbutina, nekadašnja jugoslovenska i srpska košarkašica, proslavila se svojim izuzetnim talentom na terenu, ali danas je poznata po svojoj ulozi majke i supruge. Rođena u Beogradu, Anđelija je stekla titulu jedne od najboljih sportiskinja, a najviše se istakla igrajući za reprezentaciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Seulu. Njena karijera je bila puna uspeha, a posebno se ističe pobednički koš u polufinalu, kao i višegodišnji nastupi za Crvenu zvezdu.

Međutim, malo ko zna da je Arbutina udata za poznatog voditelja Radio-televizije Srbije, Slobodana Šarenca.

Šarenac, jedan od najpoznatijih srpskih voditelja, i Anđelija su ostvarili skladan brak koji je krunisan sa dve ćerke, Ninom i Lanom. Njihova ljubavna priča započela je 1992. godine, a Slobodan je otkrio da je prvi put sreo Anđeliju kada je gostovala u emisiji posvećenoj Olimpijskim igrama. Iako se retko pojavljuju zajedno u javnosti, njih dvoje nose titulu jednog od najpoznatijih i najskladnijih poznatih parova.

Iako su oboje gradili uspešne karijere - Anđelija kao košarkašica i stručni komentator, a Slobodan kao voditelj, njihova porodica uvek je bila na prvom mestu. Slobodan je jednom prilikom istakao da, uprkos svim obavezama, kada dođe kući i vidi svoje ćerke kako ga dočekuju sa osmehom, sva tenzija nestane u roku od deset sekundi.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Košarkašica Anđelija Arbutina

- Kad god bih u novinama video parove koji se zaklinju na večnu ljubav i pričaju hvalospeve o svom braku ili vezi, pomislio bih “Neće ovo na dobro izaći”. Razumem potrebu ljudi da saznaju nešto više o poznatim ličnostima i nemam ništa protiv intervjua, ali da to bude s povodom, a pre svega s merom. Svašta se pričalo i pričaće se, ali to ne možeš zabraniti. Pojedini vole da se bave tuđim životima, više nego svojim. Međutim, kad kod kuće imaš zdravu porodicu i kad radiš posao koji voliš, ništa nije problem. Desi se i meni da se vratim umoran ili nerzvozan, ali čim vidim ćerke na vratima kako skakuću i pitaju: "Gde si tata?" ili mi sednu u krilo i zagrle me, sva tenzija nestaje u roku od deset sekundi - ispričao je Šarenac jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milovan

24.01.2024 10:49

Pa ko bi sa ovako ružnom ženom voleo da ga vidjaju! Realno.