POGINUO POZNATI GLUMAC U STRAVIČNOJ NESREĆI! Maloletnik se autom ZAKUCAO u njega, stradala mu i ŽENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična saobraćajna nesreća odnela život slavnog glumca! Pamtićemo ga po ovoj ulozi.

POGINUO POZNATI GLUMAC U STRAVIČNOJ NESREĆI! Maloletnik se autom ZAKUCAO u njega, stradala mu i ŽENA! (FOTO)

Foto: shutterstock

Američki glumac Herbert "Kauboj" Kauard, poznat po ulozi Bezubog čoveka u filmu "Oslobađanje" (eng. Deliverance), doživeo je tragičnu sudbinu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u okrugu Hejvud. Nažalost, u ovoj nesreći su poginuli i Kauardova 78-godišnja partnerka Berta Bruks, njihova čivava i ljubimac glumca veverica. Nesreća se dogodila popodne, oko 15:30, na U.S. 19/23 između Klajda i Kantona.

Prema izveštaju zvaničnika državne autoputne patrole u Severnoj Karolini, Kauard je napustio lekarsku ordinaciju kada ga je udario kamionet kojim je upravljao 16-godišnjak. Nažalost, ni Kauard ni Bruks nisu bili vezani sigurnosnim pojasom u trenutku nesreće. Policija je potvrdila da tinejdžer vozač nije prebrzo vozio, te da nije podignuta optužnica.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@PofftheMagicPhotog

Herbert "Kauboj" Kauard poginuo u saobraćajki

Herbert "Kauboj" Kauard ostao je upamćen po svojoj ulozi u zastrašujućem klasiku iz 1972. godine, "Deliverance". Film je sniman prvenstveno u okrugu Rabun u severoistočnoj Džordžiji, a zanimljivo je da su neki od glumaca bili lokalni stanovnici.

Klasični film iz 1972. godine "Deliverance", koji izaziva jezu, snimljen je pretežno u okrugu Rabun u severoistočnoj Džordžiji, a neki od glumaca bili su lokalci.

- Ima stvarno lepo usta, zar ne? - jedna je od najpoznatijih rečenica iz filma, a izgovorio ju je upravo Kauard, koji je rekao News 13 da je veći deo njegovih replika bio improvizovan.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@jimmatheny8662

Herbert "Kauboj" Kauard u filmu "Oslobađanje"

Inače, nastradali glumac je započeo svoju glumačku karijeru u "Grad duhova na nebu", gde je svakodnevno izvodio pucnjave u divljoj zapadnoj tematskoj zabavnom parku. Njegov veliki uspon dogodio se zahvaljujući tada početnom glumcu Burtu Rejnoldsu, koji je takođe radio u toj atrakciji na padini planine u mestu Maggie Valley.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading