ZBOG SINA SAM PLAKALA KAO KIŠA! Nadežda Biljić uradila OVO za naslednika, tekst nove pesme sve raznežio! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je objasnila zbog čega je sve doživela vrlo emotino, kada je pročitala tekst.

ZBOG SINA SAM PLAKALA KAO KIŠA! Nadežda Biljić uradila OVO za naslednika, tekst nove pesme sve raznežio! (FOTO)

Foto: printscreen rtv pink

Popularna pevačica Nadežda Biljić posvetila je jednu pesmu koja će se naći na novom albumu sinu Longu, pa je ispričala da je plakala kao kiša zbog emotivnog teksta, čim ga je čula. Ona je s početkom godine ušla u novo poglavlje muzičke karijere i sada je otpočela saradnju sa Mirkom Ćajićem, sinom nezaboravnog autorskog dvojca jugoslovenske muzičke scene Raleta i Marije Ćajić, koji su pravili hitove Lepoj Breni, Ljubi Aličiću, Halidu Muslimoviću i drugima.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nadežda Biljić

 

Kada sam prvi put čula pesmu „Pričaj mi o njoj“ potpuno sam znala da je odličan izbor, ali kada sam čula pesmu „Živi svoj život sine“ emotivno me je slomila i znala sam da je to pesma koju želim da posvetim svom sinu. Ta pesma nosi mnogo jaku poruku, a verujem da će publika prepoznati emociju, jer sam je zaista otpevala iz duše. Plakala  sam kao kiša, a svi dobro znaju kakve sam poteškoće imala sa sinom, odnosno zbog njegovog narušenog zdravlja. Bila je to velika borba, iz koje smo na kraju izašli kao pobednici - rekla je folkerka, pa je dodala:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nadežda Biljić

 

- Danas živimo jedan lep i ispunjen život. Mnogo sam se brinula oko sina, ali je srećom sve došlo na svoje mesto. Kad god pevam ovu pesmu suze mi oči. 

Inače, ova pesma je samo samo uvertira za album prvenac koji će biti prekretnica u Nadeždinoj karijeri, a koji je već počela redom da najavljuje po raznim televizijskim emisijama. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading