SEVERINA PSUJE VEĆE OD PET VRHOVNIH SUDIJA: Pevačica izigrava žrtvu, a dok je bila na Tajlandu, NIJE HTELA da koristi pravo da bude sa detetom!

Autor:

Zabava

24.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučkovićeva u svojim objavama na društvenim mrežama pravi dramu, kako bi skrenula pažnju javnosti, ali pravno je izgubila rat.

SEVERINA PSUJE VEĆE OD PET VRHOVNIH SUDIJA: Pevačica izigrava žrtvu, a dok je bila na Tajlandu, NIJE HTELA da koristi pravo da bude sa detetom!

Foto: printskrin/instagram

Nakon što je Vrhovni hrvatski sud vratio sina sprskom biznismenu Milanu Popoviću, pevačica Severina Vučković napravila je čitavu dramu na društvenim mrežama u kojoj, između ostalog, poziva i na ubistvo oca svog deteta.

Međutim, sve vreme dok pokušava da sebe ponovo u javnosti predstavi kao žrtvu, u njenim objavama se mogu uvideti mnoge kontradiktornosti.

Naime, jedna od njih je i ta da, dok je bila na snazi odluka da Popović i Vučkovićka starateljstvo dele na pola.

U nedelju je trebalo da uzme dete, a nije, ona je bila na Tajlandu. Toliko sada po mrežama piše koliko joj je stalo, a tada nije htela da koristi svoje dane pola pola, nego je bila na Tajlandu - otkriva izvor blizak pevačici.

Inače, u svojim objavama Severina omalovažava i sudstvo.

- Prošla sam golgotu hrvatskog pravosuđa, pa ću i ovu Vrhovnog suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. Jebali vas "proceduralni razlozi". Jebala vas i korupcija u ovoj državi - poručila je pevačica.

Međutim, kada je o njenom slučaju reč, nije odlučivao jedan sudija, već veće od pet vrhovnih sudija i to što psuje sud, kada je opsovala, ona je opsovala veće od pet vrhovnih sudija.

Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odlukom veća od 5 vrhovnih sudaca. Odluka je pavedna i zadovoljan sam ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i drugi sudionici ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu - oglasio se Popović za RTL, te dodao:

- Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospodja majka neće moći da vidja dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156.

Foto: Profimedia, Shutterstock

Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu

Podsećamo, ugledni preduzetnik Milan Popović godinama se bori samo za jedno - a to je da sinu, Aleksandru Popoviću, kojeg ima sa Severinom Vučković, obezbedi bezbrižno i normalno detinjstvo, dok se pevačica s druge strane trudi da sina izlaže stresu i truje ga sopstvenim lažima. Budući da se Milan i Severina godinama bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, sada je došlo do preokreta nakon što je Vrhovni hrvatski sud ukinuo presudu Županijskog suda u Spilutu koji je povredio Zakon o parničnom postupku, piše Nacional.

Naime, nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, Milan i Severina više neće imati starateljstvo "pola pola", kako je u avgustu 2021. godine odredio  Županijski sud u Splitu, već će se starateljstvo vratiti ocu, a ta odluka još uvek nije pravosnažna i stupa na snagu odmah, nezavisno o eventualnoj Severinonoj žalbi. 

Ono što je posebno bitno jeste činjenica da je Sud u Splitu, koji je inače rodni grad pevačice, navodno pod njenim uticajem namestio presudu 2021.koja njoj odgovara, a koju je sada oborio Vrhovni hrvatski sud, kao i hrvatski mediji, koji kažu da se desila nameštaljka i da je sud u Splitu prekršio zakon te radio kako je "neko" drugi diktirao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MIRA

25.01.2024 19:54

Pišete bezobrazno o majci djeteta. Ona je imala podijeljeno skrbništvo i sramota je dati samo ocu skrbništvo, pogotovo jer on ima troje djece i posao koji ga okupiraju.